(All Questions)Amazon Fossil Explorist Smartwatch Quiz Answers

0

(All Questions)Amazon Fossil Explorist Smartwatch Quiz Answers. (All Answers)Amazon Fossil Explorist Smartwatch Quiz Answers. Amazon Fossil Explorist Smartwatch Quiz Answers. (All Answers) Amazon Fossil Quiz – Answer and Win Fossil Explorist Smartwatch Amazon Fossil Explorist Smartwatch Quiz Answers, Amazon Fossil Explorist Smartwatch Quiz Answers, Amazon 23rd October Quiz Answers, Amazon App Fossil Explorist Smartwatch Quiz All Answers, Amazon Quiz Time Fossil Explorist Smartwatch Quiz – Hi Guys, Hope You Doing Wonderful Nowadays & Looting The Free Recharge With Free Recharge Apps. Here comes Another Amazon Fossil Explorist Smartwatch Related Quiz.

(All Questions)Amazon Fossil Explorist Smartwatch Quiz Answers


Amazon Quiz Time Daily 8-12
  • Where to Play Quiz- Amazon App
  • No. of Question- 5
  • Contest Timing- 8 A.M. to 12 P.M.
  • Winner Will Get- Fossil Explorist Smartwatch
  • Validation- Amazon App, Sign-In Account, Answer Complete Correct Anwser

Amazon Fossil Explorist Smartwatch Quiz – Answer and Win Fossil Explorist Smartwatch

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App

1, Just Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store

2. Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account

3. Now Just Go To Home Page Of The App & Scroll Down Below & You will be Able To See The Banner Of “Amazon Fossil Explorist Smartwatch Quiz“ Like This

4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button 

Amazon Fossil Explorist Smartwatch Quiz Answers: 29th November

1. How many strings does a cello typically have?

Answer – 4

2. In Japanese, what is the word for ‘goodbye’?

Answer – Sayonara

3. In which country would you find Bran Castle – also commonly known as ‘Dracula’s Castle’?

Answer – Romania

4. Who invented the World Wide Web (WWW)?

Answer – Tim Berners – Lee

5. Which Indian sportswoman has been named captain of the Indian team for the upcoming ICC Women’s World Twenty20 XI?

Answer – HarmanPreet Kaur

Amazon Fossil Explorist Smartwatch Quiz Answers: 23rd October

1. The world’s coldest inhabited place is the village Oymyakon which records temperatures up to -68 degree centigrade. Where is it located?

Answer – Russia

2. AR Rahman won a Grammy award for which album?

Answer – Slumdog millionaire

3. Which British prime minister was awarded the Nobel Prize for Literature?

Answer – Winston Churchill

4. She is the first woman to win the Sahitya Akademi Award for her magnum opus, a long poem, ‘Sunehade’ (Messages). Who is she?

Answer – Amrita Pritam

5. Which government corporation in India recently became the first to launch an online chat-bot called ‘Ask Disha’ to resolve customer queries?

Answer – IRCTC

Amazon Fossil Explorist Smartwatch Quiz Answers: 25th September

Q1) Virat Kohli and Mirabai Chanu recently won the 2018 Rajiv Gandhi Khel Ratna award. Which sport is Mirabai Chanu associated with?
Answer – Weightlifting

Q2) What kind of weapon is a falchion?
Answer – A sword

Q3) The Equator does NOT pass through which of these countries?
Answer – India

Q4) The Tropic of Cancer does NOT pass through which of these Indian states?
Answer – Bihar

Q5) Which of the following movies has been chosen as the India’s official entry to Oscars 2019?
Answer – Village Rockstars

Now You Are Eligible To Win Free Fossil Explorist Smartwatch On This Amazon Fossil Explorist Smartwatch Quiz


More Details Of This Amazon Quiz Of Fossil Explorist Smartwatch:

  1. This Contest will commence on 25 September 2018 from 08:00:01 a.m. (IST) to 25th September 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning an Fossil Explorist Smartwatch (hereinafter referred to as “Prize(s)”).


Visit Home Page Daily for new Free Recharge Tricks and new discount Deals

You can click on the bell icon NAYAG Tricks Bell iconto subscribe us in the right Corner of you desktop or mobile. Get Latest Offers and Deals on Facebook, Join NAYAG Tricks FB Group

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here