Amazon Quiz Answers Today – Myth Buster Quiz (13 April)

4

Amazon Myth Buster Quiz Answers, Amazon Myth Buster quiz Today Answers, Amazon Myth Buster Quiz All Answers, Amazon 13th April Quiz, Amazon Myth Buster quiz Win, Amazon Myth Buster Quiz All Correct Answers,Hello guys, hope you are enjoying our free recharge tricks. You know that Amazon India comes with new quiz contest regularly. Just give answer and win Amazon pay balance, mobile phones, watches, headphones, gadgets and so on..

newSubscribe & Get Rs 500 Free Amazon Voucher Know More

amazon quiz

But but but, it’s not easy as it looks like. We have to give answers of all the questions correctly to eligible for Amazon quiz contest..

Don’t worry dude !!! We are here to help you..

In this page, you will get all Amazon quiz answers today April 2018. We update this page regularly at first on net with latest Amazon quiz contest questions and answers.

Amazon Quiz Contest Today – Myth Buster (13 April)

1) You can use your ATM card to make online payments on Amazon.in

Answer: True

2) What will the Amazon delivery agent do if you pay online in advance but are not at home to receive your package?

Answer: Return later to deliver your package

3) Which of the following can you NOT do if you pay online but decide to return your return-eligible order after delivery?

Answer: Telepathically order a replacement

4) When you make a purchase with a ‘No Cost EMI’ on Amazon.in, which of the following would NOT be true about the transaction?

Answer: Free smartphone with every purchase

5) Amazon ensures your online payments are secure through all of these ways EXCEPT

Answer: Magical ninjas protect your personal information


You May Like:

(All Answers)Amazon Recharges Quiz-Win Rs.9999 amazon Pay balance

(Questions & Answers Added)Amazon Optimum Nutrition Quiz Answers

Amazon Quiz Winners – All Amazon Contest Winners List

(All Answers) Amazon Quiz – Win 6 month’s Free Shopping


Amazon Blue Star Quiz Today Questions & Answers

1) Which of these can a water purifier NOT do?

Answer: Clean your cupboard

2) How many stages of purification does the Blue Star Majesto RO+UV water purifier provide?

Answer: 6 stages

3) The Blue Star Majesto water purifier uses which of these to enhance the taste of purified water?

Answer: Aqua Taste Boosters (ATB)

4) Blue Star Majesto also comes with the _____ lock function. Fill in the blanks

Answer: Child

5) How much water is the average adult human body made up of?

Answer: 50-65% water


 


Visit Home Page Daily for new Free Recharge Tricks and new discount Deals

You can click on the bell icon NAYAG Tricks Bell iconto subscribe us in the right Corner of you desktop or mobile. Get Latest Offers and Deals on Facebook, Join NAYAG Tricks FB Group

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here