(All Answers)Amazon Diesel Quiz – Answer and Win Diesel Analog Watch

0

Contents

newSubscribe & Get Rs 500 Free Amazon Voucher Know More

Amazon Diesel Analog Watch Quiz


(All Answers)Amazon Diesel Analog Watch Quiz – Answer and Win Diesel Analog Watch


Amazon Diesel Analog Watch Quiz Answers, Amazon Diesel Analog Watch Quiz Answers, Amazon Diesel Analog Watch Quiz Answers, Amazon App Diesel Analog Watch Quiz All Answers, Amazon Quiz Time Diesel Analog Watch Quiz – Hi Guys, Hope You Doing Wonderful Nowadays & Looting The Free Recharge With Free Recharge Tricks. Here comes Another Amazon Diesel Analog Watch Related Quiz.

Amazon Quiz Time Daily 8-12- Today’s Answers Of Diesel Analog Watch 2

Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets Etc.

Today Also Amazon India Has Announced Another New Quiz Regarding Fashion That is  The Amazon Diesel Analog Watch Quiz, Where They Are Giving Away free Diesel Analog Watch.


How to Play Amazon Quiz?

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App

1, Just Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store

2. Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account

3. Now Just Go To Home Page Of The App & Scroll Down Below & You will be Able To See The Banner Of “Amazon Diesel Analog Watch Quiz“ Like This

4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button 

Nayag Tricks Tip: For Our Reader’s  Easiness , We Have Solved All The Questions Of This Amazon Diesel Analog Watch Quiz& You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below.


Amazon Diesel Analog Watch Quiz Answers –  3rd October

Q1. If you were visiting the ‘Tabo Monastery’, where would you be?

Answer – Himachal Pradesh

Q2. The first Indian ‘talkie’ film – a film with dialogues – released in 1931 was ___

Answer –  Alam ara

Q3.When referring to genres of music, what does ‘R and B’ stand for?

Answer – Rhythm and Blues

Q4. A 12-carat gold piece is considered half gold.

Answer – True

Q5. The first-ever International Day of Sign Languages was observed recently on ___.

Answer – 23 September


Amazon Diesel Analog Watch Quiz Answers:

Q1. Which country is Prague in?

Answer – Czech Republic

Q2. What is the irrational fear of trees called?

Answer –Dendrophobia

Q3. Which one of these blood-types is called the ‘universal donor type’ because it is compatible with all other blood type?

Answer – O negative

Q4. ‘Pure mathematics is, in its way, the poetry of logical ideas’ – is a quote by?

Answer – Albert Einstien

Q5. Which country recently signed a pact with India to collaborate on ISRO’s ‘Gaganyaan’ mission – its first manned mission to the moon?

Answer – France


More Details Of This Amazon Quiz:

1. This Contest will commence on 11 September 2018 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.

6.The declared winner(s) will be eligible for winning a Diesel Analog Watch (hereinafter referred to as “Prize(s)”).


Visit Home Page Daily for new Free Recharge Tricks and new discount Deals

You can click on the bell icon NAYAG Tricks Bell iconto subscribe us in the right Corner of you desktop or mobile. Get Latest Offers and Deals on Facebook, Join NAYAG Tricks FB Group

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here