(8 october) Amazon iPhone X Quiz Answers – Win Free iPhone X

0

Contents

Amazon iPhone X Quiz Answers


(All Answers) Amazon iPhone X Quiz – Answer and Win iPhone X


Amazon Quiz, Amazon Quiz Answers, Amazon Quiz 8 October Answers, Amazon 8 October iPhone X Quiz Answers, Amazon App Only Morning Quiz Time Answers 8 October, Amazon iPhone X Quiz Answers 8 October, Amazon iPhone Quiz 8th October, Amazon iPhone Quiz Answers 8th October, Amazon Morning Quiz Contest 8th October Win iPhone X:

Amazon iPhone X Quiz Answers, Amazon iPhone X Quiz Answers, Amazon 18th August Quiz Answers, Amazon App iPhone X Quiz All Answers, Amazon Quiz Time iPhone X Quiz – Hi Guys, Hope You Doing Wonderful Nowadays & Looting The Free Recharge With Free Recharge Apps. Here comes Another Amazon Philips Related Quiz.

Amazon iPhone X Quiz Answers

Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets Etc.

Yesterday We have Posted Amazon Sony TV Quiz & Its Answers & Today Also Amazon India Has Announced Another New Quiz Regarding Fashion That is  The Amazon  iPhone X Quiz, Where They Are Giving Away free iPhone X.


Amazon iPhone X Quiz – Answer and Win iPhone X

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App

1, Just Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store

2. Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account

3. Now Just Go To Home Page Of The App & Scroll Down Below & You will be Able To See The Banner Of “Amazon iPhone X Quiz“ Like This

4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button 

NAYAG Tip: For Our Reader’s  Easiness , We Have Solved All The Questions Of This Amazon iPhone X Quiz& You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below.


Amazon iPhone X Quiz Answers: 8th October

1. Which is the largest of the seven sister states of Northeast India?

Answer: Arunachal Pradesh

2. Who is the author of the Harry Potter series?

Answer: JK Rowling

3. Which planet in our solar system was the first to be discovered by telescope?

Answer: Uranus

4. The 8th Asian Yoga Sports Championship was recently held in which city?

Answer: Thiruvananthapuram

5. In an effort to break gender stereotypes, which Indian state has recently decided to appoint ‘firewomen’ for the first time.

Answer: Kerala


Amazon iPhone X Quiz Answers: 16th September

Q1. If you were visiting the ‘Tbo Monastery’, where would you be?

Answer –  Himachal Pradesh

Q2. If you write a letter with the postal code ‘HOH OHO, Canada’ – whose postal code would you be writing to?

Answer –  Santa Clause

Q3. Which Indian movie created history by becoming the first Bollywood film ever to release in Saudi Arabia?

Answer – Gold

Q4. According to Roman mythology, ‘Cloacina’ was the goddess of __.

Answer –  Sewers

Q5. Which Indian cricket recently became the first player to pick 300 international wickets in Women’s Cricket?

Answer – Jhulan Goswami

(Over)Answers Of Amazon iPhone X Quiz

Q1. Prasar Bharati tied up with which techonlogical giant to telecast the 2018 Independence Day programme live online?

Answer – Google

Q2. Sangai festival is an annual cultural festival that takes place from November 21 to November 30. The Sangai festival is celebrated in ____

Answer – Manipur

Q3. What continent has the fewest flowering plants?

Answer – Antartica

Q4. Which of these books got author Jhumpa Lahiri the Pulitzer prize?

Answer – Interpreter of maladies

Q5. Les Demoiselles d’Avignon, Weeping Woman and Guernica are famous paintings by which modern artist?

Answer – Pablo Picasso

Now You Are Eligible To Win Free iPhone X On This Amazon iPhone X Quiz


More Details Of This Amazon Quiz Of iPhone X:

  1. This Contest will commence on 18 July 2018 from 08:00:01 a.m. (IST) to 18th July 10:00:00 a.m. (IST) (“Contest Period”)

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning an Apple iPhone X 64GB (hereinafter referred to as “Prize(s)”).


Visit Home Page Daily for new Free Recharge Tricks and new discount Deals

You can click on the bell icon NAYAG Tricks Bell iconto subscribe us in the right Corner of you desktop or mobile. Get Latest Offers and Deals on Facebook, Join NAYAG Tricks FB Group

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here