Amazon Quiz Time Daily 8-12- Today’s Answer of 10th December Quiz

0

Contents

Amazon Quiz Time Daily 8-12 Answers


Amazon Quiz Time Daily 8-12- Today’s Answer of 10th December Quiz


Amazon Quiz Time , Amazon Daily Quiz Time , Amazon Daily Quiz Time Answers , Amazon Today Quiz Time Answers , Amazon Today Quiz Answers , Amazon Today’s Quiz Answers – Hi Guys, Hope You Are Enjoying Our Free Recharge Tricks Of Free Recharge Apps & Free PayTM cash Apps. Here is Another Special Quiz From Amazon India.(1 December Answers) Amazon Quiz – Answer & Win Rs 100

Now a Days Amazon Quiz Is Hot Topic as Amazon Announcing Daily Quiz On Its Amazon India Portal. We Have To Just Give The Right Answers & We can Win Free Products & Amazon Pay Balance Daily From Amazon Quiz Time

Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Just Have to Give Right Answers to The Given 5 Questions. It’s Totally Based On Luck & If We Selected Then We Can Win Free Amazon Pay Balance & Free Gadgets From Amazon India.


Amazon Quiz Time 8 AM-12 PM Daily 

  • Today’s Quiz – Amazon Pay Phone
  • Today’s Prize – Rs.1000
  • Quiz Time – 8 AM to 12 PM
  • Quiz Date – 10th December 2018
  • Winners List Will Declare On – 31st December 2018

How To Play Amazon Quiz Time Daily Quiz?

1, This Is Amazon App Only Contest – So You have to Download The App First From Google Play Store

2. Now Just Open The Amazon App & Login into Your Account

3. Scroll Down Below On Home screen & You Will See “Amazon Quiz Time Daily Quiz” Banner Like This :

Amazon Quiz Time Daily 8-12- Today’s Answers Of Diesel Analog Watch 1

4. Click On The Banner & Quiz Will Start After Clicking “Start” Button

Amazon Quiz Time Daily 8-12- Today’s Answers Of Diesel Analog Watch 2

5. Now There Will Be 5 Questions Everyday in This Amazon Daily Quiz Time , You have to Give Right Answers To All this Questions

6. After Giving Right Answers You Will Be Selected For Lucky Draw Of This Amazon Quiz Time Quiz Winners

7. Few Winners Will Selected Daily , So i Urge You to Take Participation In Daily Amazon Quiz Time Quizzes – Based On Luck You May Win Something.

Small Help From Us : 

To Clear The Daily Quiz Successfully , We Will Update All Amazon Daily Quiz Time Questions & Correct Answers Here. With This You can Clear Quiz Within 5 Seconds


Amazon Quiz Time Daily Answers

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time of 10th December

1. In the 2019 ‘live action’ remake of the famous 1994 animated movie ‘Lion King’, which actor will be reprising his original role as Mufasa?

Answer – James Earl Jones

2. What was the term used to refer to British women who fought for women’s right to vote in the early 20th century?

Answer – Suffragettes

3. Which is the only bird that is able to fly backwards?

Answer – HummingBird

4. India’s longest rail-road bridge ‘Bogibeel Bridge’ is built over which of the following rivers?

Answer – Brahmaputra

5. n which European city would you find the famous Blue Domed Church?

Answer – Santorini, Greece

All Answers Of Amazon Iphone Xs Time of 9th December

1. What is the name of the first historically confirmed female pharaoh of ancient Egypt?

Answer – Sobekneferu

2. Which of these species is the world’s largest living primate?

Answer – Gorilla

3. What is the hard white material that makes up an elephant’s tusk called?

Answer – Ivory

4. What is the world’s largest venomous snake?

Answer – King Cobra

5. The point on earth farthest from the earth’s center, or closest to the moon falls in which country?

Answer – Ecuador

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time of 8th December

1. The collective noun for a group of kittens is a ‘_____ of kittens’. Fill in the blanks.

Answer – Kindle

2. Which country was formerly called Ceylon?

Answer – Sri Lanka

3. Panthera Tigris is the scientific name for which well known animal?

Answer – Tiger

4. In the popular TV show ‘The Simpsons’, what is the name of the beer that is served in the town of Springfield?

Answer – Duff

5. Considered to be the oldest neutral country, which country has not fought in any wars since 1814?

Answer – Sweden

All Answers Of Amazon Armani Watch Quiz Time of 7th December

1. Which nation was the first to give women the right to vote?

Answer – New Zealand

2.Paul Michael Levesque is the real name of which famous pro-wrestler?

Answer – Triple H

3. Which ancient empire was ruled by Xerxes the Great in the fifth century BC?

Answer – The Persian Empire

4. Which northern animal is known as the Gulo Gulo in Latin?

Answer – Wolverine

5. Which continent has the fewest flowering plants?

Answer – Antartica

All Answers Of Amazon OnePlus 6T Quiz Time of 6th December

1. Which of these birds is known for laying its eggs in the nests of other birds?

Answer – Cuckoo

2. Which is the world’s largest living fish?

Answer – Whale Shark

3. ‘Anura’ is the scientific name for which animal?

Answer – Frog

4. Which animal has the highest blood pressure in the world?

Answer – Giraffe

5. Which mountain peak is farthest from the center of the Earth?

Answer – Mount Chimborazo

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time of 5th December

Q1.: Historically, did a Grand Slam event ever have to stop play due to extreme heat?

Answer: Yes

Q2.: Which member of the cat family is the only one that cannot retract its claws?

Answer: Cheetah

Q3.: Which country is home to the world’s largest number of wild tigers?

Answer: India

Q4.: Which famous comic book character shares his name with a city in Turkey?

Answer: Batman

Q5.: Which animal features in the official logo of the World Wildlife Fund?

Answer: The Giant Panda

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time of Saregama Carvan

1. The collective noun for a group of giraffes is a ‘___ of giraffes’. Fill in the blanks.

Answer – Tower

2. Wolverine, also known as Gulo gulo is the member of which animal family?

Answer – Weasel

3. Churchill, Sherman and Panzer and the names of ____?

Answer – Military Tanks

4. Which of these can a horse NOT do?

Answer – Vomit

5. ___ was the name of the network of computers which is said to have formed the technical foundations for the Internet. Fill in the blanks.

Answer – ARPANET

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time of 3rd December

1. Which is the largest subspecies of the Tiger?

Answer – The Siberian Tiger

2. Which female character from Greek mythology brought evil into the world when her curiosity compelled her to open a magical box?

Answer – Pandora

3. Which of these crawly creature is said to have the highest number of legs – which can go up to 200 pairs?

Answer – Millipede

4. In physics, what is the term for a ‘nuclear reaction in which nuclei combine to form more massive nuclei’?

Answer – Fusion

5. A crocodile cannot stick out its tongue.

Answer – True

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time Samsung Galaxy Note 9

1. The offspring of a zebra and a donkey is called a __. Fill in the blanks.

Answer – Zeedonk

2. The Koala bear’s diet mainly consists of eating __. Fill in the blanks.

Answer – Eucalyptus Leaves

3. The Koala bear’s diet mainly consists of eating __. Fill in the blanks.

Answer – True

4. What is the main component used in the manufacture of glass?

Answer – Sand

5. How many fights did Muhammad Ali lose in his professional boxing career?

Answer – 5

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time 1st December

1. What is the name of the world’s largest lizard?

Answer – Komodo Dragon

2. What is the name of the first pyramid ever built in Ancient Egypt?

Answer – The Step Pyramid of Djoser

3. Which is the smallest and shallowest ocean in the world?

Answer – The Arctic Ocean

4. Which famous pop singer’s real name is Stefani Joanne Angelina Germanotta?

Answer – Lady Gaga

5. Which of these marine mammals is the largest of the dolphin family?

Answer – Killer Whale


Amazon Seagate 5TB Hard Drive Quiz Answers: 30th November

1. Which of these is NOT considered to be a ‘macro-nutrient’?
Answer: Vitamins

2. ‘Fugdi’ is a folk dance, performed by women dancers forming circles or rows. Which state/region does it come from?
Answer: Goa/Konkan

3. The State Bank of India was previously known as ______
Answer: Imperial Bank of India

4. What is the national sport of Bangladesh?
Answer: Kabaddi

5. National Milk Day is celebrated in India each year on Verghese Kurien’s birthday. When was this recently celebrated?
Answer: November 26


All Answers Of Amazon Fossil watch Quiz Time 29th November

1. How many strings does a cello typically have?

Answer – 4

2. In Japanese, what is the word for ‘goodbye’?

Answer – Sayonara

3. In which country would you find Bran Castle – also commonly known as ‘Dracula’s Castle’?

Answer – Romania

4. Who invented the World Wide Web (WWW)?

Answer – Tim Berners – Lee

5. Which Indian sportswoman has been named captain of the Indian team for the upcoming ICC Women’s World Twenty20 XI?

Answer – HarmanPreet Kaur


All Answers Of Amazon Oppo F9 Pro Quiz Time 28th November

1. 1st December 1963, Nagaland became the ___ state of India

Answer – 16th

2. Rial is the official currency of __. Fill in the blanks.

Answer – Iran

3. Originating in the Tibetan plateau near Lake Mansarovar, which river flows through Ladakh?

Answer – Indus

4. Wellington is the capital of which country?

Answer – New Zealand

5. Copenhagen is the capital of which country?

Answer – Denmark


All Answers Of Amazon JBL Flip 4 Quiz Time 27th November

1. What famous comic book character is called the ‘Merc with a mouth’ because of his tendency to joke constantly?

Answer – Deadpool

2. If you hit a cotton ball and a golf ball with a golf club applying the same force, which would accelerate the most?

Answer – The Cotton Ball Because it has Less Mass

3. Which bank recently launched India’s first interactive credit card with buttons?

Answer – Indusind Bank

4. In terms of area, which one is larger – India or Brazil?

Answer – Brazil

5. What currency does Ukraine use?

Answer – Hryvnia

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time 26th November

1. What is the name of the closest large spiral galaxy to our own Milky Way?

Answer – Andromeda

2. True or False – Nintendo was founded in 1889

Answer – True

3. He directed and produced the movie ‘Raja Harishchandra’ – the first full-length Indian feature film, and is known as the father of Indian Cinema. Who is he?

Answer – Dadasaheb Phalke

4. What is the capital of Argentina?

Answer – Beunos Aires

5. Before the introduction of the Euro, which currency did Austria use?

Answer- Schilling

All Answers Of Amazon OnePlus 6T Quiz Time 25th November

1. Who was the last Indian to receive the Nobel Prize (as of 2018)?

Answer – Kailash Satyarthi

2. The fabric for these kind of pants first emerged in Genoa, Italy and they’re believed to be named after the city. Which are these?

Answer – Jeans

3. The point on earth that’s closest to the moon is NOT the top of Mount Everest.

Answer – True

4. Tokyo is the capital of which country?

Answer – Japan

5. In which year was the Euro introduced to the world financial markets?

Answer – 1999

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time 24th November

1. Regarded as the architect of modern Indian football, he was the Indian football coach and manager of the national team from 1950 until his death in 1963. Who is he?

Answer – Syed Abdul Rahim

2. Who was the republican nominee who ran against Obama in the 2012 U.S. presidential elections?

Answer – Mitt Romney

3. With a population of less than 1000, which is the least populated country in the world?

Answer – Vatican City

4. What currency is shared by Austria, Finland, France and Portugal?

Answer – Euro

5. Khantumm bamboo dance is the folk dance of which state?

Answer – Mizoram

All Answers Of Amazon Canon DSLR Camera Quiz Time 23rd November

1. The age of a star can be estimated by its color, which of these colors indicates the star is amongst the youngest?

Answer – Blue

2. Which of these is the Latin word for ‘eagle’?

Answer –Aquila

3. In terms of area, which is the largest country in the world?

Answer –Russia

4. What is the currency of Sweden?

Answer –Krona

5. The classical dance form of ‘Bharatnatyam’ comes from which state?

Answer –Tamil Nadu

All Answers Of Amazon Honor 8X Quiz Time 22nd November

1, WHO declared India free of which of these epidemics in 2014?

Answer – Polio

  1. In which city can you find the Kremlin?

Answer – Moscow

  1. In terms of population, which is the smallest continent?

Answer – Antartica

  1. What is the national currency of Algeria?

Answer – Algerian dinar

  1. The folk music form of ‘Bhatiali’ comes from which state?

Answer – West Bengal

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time 21st November

1. Which of these countries does NOT have a standing army?

Answer: Iceland

2. What is the name of the largest dwarf planet in our solar system?

Answer: Pluto

3. In terms of area which is the smallest continent?

Answer: Australia

4. What is the national currency of Albania?

Answer: Lek

5. The folk music form of ‘Lavani’ is associated with which state?

Answer: Maharashtra

All Answers Of Amazon Saregama Carvaan Quiz Time

Q1. Which planet in our solar system was visited by the Russian-built Venera 7?

Ans. Venus

Q2. Which of these is a founder of the popular messaging app ‘Whatsapp’

Ans. Jan koum

Q3. Which of these village in Andhra Pradesh became the first ‘smart digital village’ in the state in 2016?

Ans. Mori

Q4. What does GST stand for?

Ans. Goods and service tax

Q5. Which was named as the ‘Word of the Year 2018’ by Oxford dictionaries?

Ans. Toxic

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time 19th November

1. What is the official currency of Afghanistan?

Answer – afghan afghani

2. Who was the first Indian to travel to space?

Answer – Rakesh sharma

3. Which of these is NOT classified as a greenhouse gas?

Answer – Helium

4. What is the official language of Argentina?

Answer – Spanish

5. Which one of these blood-types is called the ‘universal donor type’ because it is compatible with all other blood type?

Answer – O negative

All Answers Of Amazon Samsung Galaxy Note 9 Quiz Time 18th November

1. The number ‘0’ does NOT have an equivalent to be represented in Roam numerals.

Answer – True

2. A Megagon is a polygon with _____ sides. Fill in the blanks.

Answer – 1 Million

3. Washing soda is the common name for which compound?

Answer – Sodium Carbonate

4. What is the capital of Norway?

Answer – Oslo

5. Which day was recently celebrated as World Diabetes Day?

Answer – 14th November

All Answers Of Amazon Pay Quiz Time 17th November

1. Where is Fort William located?

Answer – Kolkata

2. What is the world’s longest river?

Answer- Nile

3. Which of these is an annual fair in Rajasthan, known for its camel trading event?

Answer – Pushkar Mela

4. Who composed the famous classical music melody – ‘Fur Elise’?

Answer- Beethowan

5. Where would you find the ‘Sea of Tranquility’?

Answer – The moon

All Answers Of Amazon Philips Trimmer Quiz Time 16th November

1, The __ note was the first paper currency issued by RBI in January 1938. Fill in the blanks.

Answer – Rs.5

2. Raut Nacha is folk dance performed mainly by the tribal communities of which state?

Answer –Chhattisgarh

3. The Bhimbetka rock shelters are an archaeological site of the Palaeolithic period. It is located in which state?

Answer – Madhya Pradesh

4. In which European city would you find the famous Blue Domed Church?

Answer –Santorini, Greece

5. The legendary comic book writer Stan Lee, who passed away recently, was associated with which house of comic books?

Answer –Marvel Comics

All Answers Of Amazon Fitbit Versa Quiz Time 15th November

1. Eritrea, which became the 182nd member of the UN in 1993, is located in which continent?

Answer – Africa

2. Golf player Vijay Singh belongs to which country?

Answer – Fiji

3. Which of the following is a non-metal that remains liquid at room temperature

Answer –  Bromine

4. Which day marked the 100th anniversary of end of the first World War?

Answer – 11th November, 2018

5. Which Indian wrestler recently became the world number one in the 65kg category according to the recent rankings by UWW?

Answer – Bajrang Punia

All Answers Of Amazon Blackberry Key2 LE Quiz Time 14th November

1, Which one of these figure from Greek Mythology causes people to turn to stone?

Answer – Medusa

2. Which of these planets could, theoretically, float if submerged in water due to its low density?

Answer –Saturn

3.  In 2011, which country hosted a Fromula 1 Race for the first time?

Answer –India

4. Which Indian scientist won the Nobel prize for Physics in 1930 for pioneering work on scattering of light?

Answer –Chandrasekhara ventaka raman

5. Punjab is also called ‘The Land of Five Waters’. Which of these is NOT a river the name that flows through the region?

Answer –Tapti

All Answers Of Amazon Bose Wireless Sleepbuds Quiz Time 13th November

1, Which of these was earlier known as the ‘Hailey National Park’ when it was established in 1936?

Answer – Jim corbett national park

2. In which country would you find Machu Picchu, a 15th-century Inca citadel?

Answer – Peru

3. The book ‘281 and Beyond’ is an autobiography of which Indian cricketer?

Answer – VVS laxman

4. Which large, freshwater lake is known for alleged sightings of the cryptozoological monster ‘Nessie’?

Answer – Loch ness, scotland

5. In which country would you find the Table Mountain, a flat-topped mountain forming a prominent landmark overlooking the country’s capital?

Answer – South africa

1,In which country were the first Olympic games held?

Answer – Greece
2. In which European city would you find the Acropolis?
Answer – athens, greece
3. Which is the smallest planet in our solar system?
Answer – Mercury
4. Where would you find the prehistoric monument Stonehenge?
Answer – England
5. In which country would you find Chichen Itza, one of the largest Maya cities and likely to have been one of the mythical great cities referred to in the Mesoamerican literature?
Answer – Mexico

All Answers Of Amazon iPhone Xs Quiz Time 11th November

1, Which one of these is a traditional folk dance of the people of Lakshadweep Islands?

Answer – Lava dance
2. Where would you find the Mismi mountain peak, the most distant source of the Amazon River?
Answer – Peru
3. Espadrilles were first made in regions of France and Spain. Where are these worn?
Answer – On your feet
4. The Red Square is considered the central square of which Russian city?
Answer – Moscow
5. In which country would you find Bran Castle also commonly known as , ‘Dracula’s Castle’?
Answer – Ramonia

All Answers Of Amazon Quiz Time 10th November

1. In a haze, a stormy haze’ are lyrics to a song by which one of these?

Answer – Coldplay

2. In which European city would you find the famous Blue Domed Church?

Answer – Santorini, Greece

3. In context to geography, what are ‘Isohyets’?

Answer – Lines on a map showing equal rainfall

4. Which famous hotel, designed to resemble the sail of a ship, stands on an artificial island 280 m from Jumeirah Beach?

Answer –Burj al Arab, Dubai

5. In which country would you find the temple complex Angkor Wat?

Answer – Cambodia

All Answers Of Amazon JBL Flip 4 Quiz 9th November

1, Which among these does NOT live under the sea?

Answer – Kalanchoe

2. Which country’s highest point is Mount Fuji, a dormant volcano?

Answer – Japan

3. Which of the following will you associate ‘Sattriya’ with?

Answer – A dance form

4. In which country, would you find the free State of Bavaria?

Answer – Germany

5. In which city would you find Lascaux, a UNESCO World Heritage Site with over 600 wall paintings representing large animals, local and contemporary fauna that correspond with the fossil record of the Upper Paleolithic time

Answer – Montignac, France

All Answers Of Amazon Diesel Analog Watch Quiz 8th November

1. The book ‘Long Walk to Freedom’ is an autobiography by which one of these?

Answer – Nelson Mandela

2. In which city would you find the Alhambra?

Answer – Granada, Spain

3. True or False: Rio de Janeiro is the capital of Brazil

Answer – False

4. In which Egyptian city would you find the Pyramids of Giza?

Answer – Cairo

5. Where would you find Hagia Sophia, the former Greek orthodox Christian patriarchal cathedral, later an Ottoman imperial mosque and now a museum?

Answer – Istanbul, turkey

All Answers Of Amazon Festive Riddles Quiz 7th November

Question 1. Round and round, never off the ground. What am I?

Answer is :- Zameen Chakkar

Question 2. Scratch my head, see me turn from black to red. What am I?

Answer is :- Match Stick

Question 3. Light me up for a sprinkle of gold. What am I?

Answer is :- Flower Pot

Question 4. I am black when you buy me, red when you use me and gray when you throw me away. What am I?

Answer is :- Charcoal

Question 5. I go up, I go down. Towards the sky & the ground. What am I?

Answer is :- Rocket Fire Cracker


Amazon Honor 8x Quiz Answers

Fanta and Sprite belog to which beverage company?

Ans. The Coca-Cola Company

2 Where would you find the Trevi Fountain, one of the most famous fountain in the world notables for appearances in films such a La Dolce Vita, Three Coins in the Fountain, and Roman Holiday?

Ans. Rome

3 When didi the Apple iPhone first become available?

Ans. 2007

4 In which country would you find Uluru or Ayers Rock, a large sandstone rock formation surrounded by springs, waterholes, rock caves and ancient paintings?

Ans. Australia

5. In which city would you find Capitol Hill, the seat of the government and an old residential neighborhood?

Ans. Washington DC

Amazon Festive Riddles Quiz – 6th November

1.What gets wetter as it dries?

Answer – A towel

2.To throw me, you’d prefer a crowd. What am I?

Answer – A party

3.A carpet of rice, flour, sand or petals. What am I?

Answer – Rangoli

4.A box of diamonds that most love to eat. What am I?

Answer – A sugar

5.I have hearts but no other organs. What am I?

Answer – A deck of Cards

Amazon Canon DSLR Quiz Answers 

1. Who was the second man to walk on the moon?
Answer. Edwin ‘buzz’aldrin
2. In which city would you find the Colosseum, an amphitheater built in the first century to honor the Flavian dynasty?
Answer. Rome, Italy
3. Which historical event does Charles Dickens’ novel ‘The Tale of Two Cities’ concern?
Answer. The French Revolution
4. In which country would you find Victoria Falls, classified as the world’s largest sheet of falling water based on its combined width and height?
Answer. Zambia
5. In which country would you find North Cape, the northernmost point in Europe that can be accessed by road?
Answer. Norway

Amazon Vivo v11 Pro Quiz Answers –

1. Which of these is the southernmost point of Africa and the beginning of the dividing line between the Atlantic and Indian Oceans?

Answer. Cape Agulhas

2. In which country would you find Easter Island, most famous for its nearly 1,000 extant monumental statues, called ‘moai’?

Answer. Chile

3. Which is the largest muscle in the human body?

Answer. Gluteus maximus

4. Which of these Indian states does NOT share its border with China?

Answer. Nagaland

5. Which film director and screenwriter is most known for the Elements Trilogy – Fire (1996), Earth (1998), and Water (2005)?

Answer. Deepa Mehta

Amazon one plus 6t Quiz Answers – 31st October

  1. What is the battery capacity of the OnePlus 6T?

Answer – 3700 maH

  1. The OnePlus 6T is powered by which processor?

Answer – Snapdragon 845

  1. The OnePlus 6T is NOT available in which of these RAM+Storage configurations?

Answer – 6GB + 32GB

  1. : Which of the following is a camera feature/mode available in the OnePlus 6T?

Answer – Nightscape

5.: Which of these phrases is associated with the OnePlus brand?

Answer – Never Settle

Amazon Special Edition Quiz Answers

1. Digital Day is a 24-hour event live today on Amaozn.in, featuring deals and offers exclusively on ___. Fill in the blanks.

Answer – Digital Products

Which of the following would NOT be eligible for Digital Day offers?

Answer – Pet supplies

2. Which of the following can you NOT use to make digital payments on Amazon?

Answer – Gold Coins

3. You can recharge your prepaid mobile and pay utility bills on Amazon.in

Answer – True

4.Amazon Pay CANNOT be used to pay for which of the following?

Answer – Your Rent

5.Now, you can also schedule Amazon Pay Email Gift Cards to be delivered at a future date.

Answer – True

All Answers Of Amazon Sony Sound Bar Quiz 30th October 

1. What is the name of the brightest star in the sky apart from the sun?

Answer – Sirius

2. What state of matter is our Sun mainly made of?

Answer – Plasma

3. What is the galaxy we live in commonly called?

Answer – The milky way

4. Which Indian state recently celebrated the ‘Kati Bihu festival 2018’?

Answer – Assam

5. He is considered the pioneer of the field of political science and economics in India. He assisted the first Mauryan emperor Chandragupta in his rise to power. Who is he?

Answer – Chanakya

All Answers Of Amazon Festive Riddles Quiz 29th October 

1. What begins with T ends with T and has T in it?

Answer – A Tea Pot

2. What has a face and two hands but no arms or legs?

Answer – A clock

3. I turn everything but I do not move. What am I?

Answer – A mirror

4. I weigh nothing, but you can still see me. If you put me in a bucket, I make the bucket lighter. What am I?

Answer –A Hole

5. I am black when you buy me, red when you use me and gray when you throw me away. What am I?

Answer – A Charcoal

All Answers Of Amazon Quiz Time 29th October 

1. Entomology is the science that studies Insects.

Answer: True

2. Which planet in our solar system has the shortest day?

Answer: Jupiter

3. Which is the first Indian language to be given a Classical Language status?

Answer: Tamil

4. According to Roman mythology, ‘Cloacina’ was the goddess of __.

Answer: Sewers

5. Which Indian personality was recently crowned – ‘Miss Deaf Asia 2018’?

Answer: Nishtha Dudeja

All Answers Of Amazon Festive Riddles Quiz 27th October

1. A carpet of rice, flour, sand or petals. What am I?

Answer:- Rangoli

2. A box of diamonds that most love to eat. What am I?

Answer:- Sugar

3. To throw me, you’d prefer a crowd. What am I?

Answer:- A party

4. I have hearts but no other organs. What am I?

Answer:- A deck of cards

5. I am a kind of coat that can only be put on when wet. What am I?

Answer:- Paint

Amazon Fossil Smartwatch Quiz Answers – 23rd October

1. The world’s coldest inhabited place is the village Oymyakon which records temperatures up to -68 degree centigrade. Where is it located?

Answer – Russia

2. AR Rahman won a Grammy award for which album?

Answer – Slumdog millionaire

3. Which British prime minister was awarded the Nobel Prize for Literature?

Answer – Winston Churchill

4. She is the first woman to win the Sahitya Akademi Award for her magnum opus, a long poem, ‘Sunehade’ (Messages). Who is she?

Answer – Amrita Pritam

5. Which government corporation in India recently became the first to launch an online chat-bot called ‘Ask Disha’ to resolve customer queries?

Answer – IRCTC

Amazon Samsung Galaxy Note 8 Quiz Answers – 22nd October

  1. What kind of star is the smallest, with a typical one being only about 20 miles across?

Answer – Neutron Stars

2. Coffee was originally noted for, and is still popular because of, its energizing effect when consumed. What is the chemical that produces this effect?

Answer – Caffeine

3. The ___ tea is traditionally prepared by boiling tea with added butter and salt.

Answer – Tibetian

4.Which of these fictional towns was first introduced in the ‘Swami and Friends’ novels?

Answer – Malgudi

5. He did scripting, casting, scoring, editing, and designed credit titles and publicity material for his films. He won over 32 Indian National Film Awards, a Golden Lion, a Golden Bear. He was honored with the Bharat Ratna in 1992. Who is he?

Answer –  Satyajit ray

Amazon Nikon DSLR Quiz Answers – 21st October

1. Which of these is NOT a protagonist in an R.K. Narayan novel?

Answer – Anthony Gonsalves from The English Teacher

2. An author, lawyer, diplomat, journalist and politician, he was appointed journalist in the All India Radio in 1951. He served as Member of Parliament in Rajya Sabha in the 80’s. He was bestowed with the Padma Bhushan in 1974 but he returned the award in protest. In 2007 he was awarded the Padma Vibhushan. Who is he?

Answer –  Khushwant Singh

3. She has been shortlisted for the Booker prize three times. Her daughter was the winner of the Booker prize in 2006. Who is she?

Answer – Anita Desai

4. Who is also referred to as the Father of Bengali theatre?

Answer – Gurish Chandra Gosh

5. He was one of the the last great poet of the Mughal Era. During his lifetime, the Mughals were eclipsed and displaced by the British, events that he described in his work. He is considered to be one of the most influential Urdu poets to this day. Who is he?

Answer – Ghalib

Amazon Quiz Time Answers – 20th October

1.  Which weightlifter recently won India’s first gold medal at 2018 Youth Olympic Games?

Answer – Jeremy lalrinnunga

2. Which of these is the highest sporting honor of the Republic of India?

Answer –Rajiv Gandhi Khel Ratna

3. Which of these is also known as the ‘Steel city of India’?

Answer –Bhilai

4. At 18 years 329 days, who recently became the youngest Indian to score a Test century on debut?

Answer –Prithvi Shaw

5. Who won the Nobel Peace Prize 2018, becoming the first Iraqi to be awarded a Nobel?

Answer –Nadia taha

Amazon one plus 6t Quiz Answers – 20th October

1. When is the OnePlus 6T scheduled to be launched in India?

Answer – October 30th

2.Which of these is NOT a feature of the OnePlus 6T?

Answer – Time travel 

3.Compared to the OnePlus 6, which of these is an upgrade to the OnePlus 6T?

Answer –  Bigger battery Capacity

4. Currently you can pre-book the OnePlus 6T by purchasing the ‘OnePlus 6T Email Gift Card’. How much does this cost?

Answer – Rs.1000

5. Customers who pre-book the OnePlus 6T get a Rs. 500 cashback and free __ on their purchase. Fill in the blanks.

Answer –  Type c bullet

6. The OnePlus 6T goes live on sale on 2nd November on Amazon.in for all customers.

Answer – True

Amazon Bose Soundlink Revolve+ Quiz Answers

  1. Which planet is considered Earth’s ‘sister’ planet?

Answer –  Venus

2. Who is also known as the ‘Father of Indian Civil Aviation’?

Answer –  J R D tata

3.  Which of these is also called the ‘City of Spices’, for its role as the major trading point of Indian spices during the middle ages?

Answer –  Kozhikode

4. He invented an instrument to measure the weight and pressure of solar rays and prepared the original plan for the Damodar Valley Project. Who is he?

Answer –  Meghand Saha

5. Which economist(s) was awarded the 2018 Nobel Prize in Economic Sciences?

Answer – Paul Romer, William Nordhaus

Amazon Spin & Win Contest Quiz Answers

How Many Days a Leap Year Have?

Answer – 366 Days

All Answers Of Amazon Festive Riddles Quiz 18th October

Question 1, I can be draped in over 80 styles including Nivi, Gujrati and Maharashtrian. What am I?

Answer is :- A Saree

Question 2. I eat, I live. I breathe, I live. I drink. What am I?

Answer is :- Fire

Question 3. I am tall when young and short when I am old. What am I?

Answer is :- A Candle

Question 4. I have notes that are ‘top’, ‘heart’ and ‘base’. What am I?

Answer is :- A Perfume

Question 5. I am black when you buy me, red when you use me and gray when you throw me away. What am I?

Answer is :- Charcoal

Success !! You Have Just Completed The amazon Festive Riddles Quiz

Now You Are Eligible To Win Free 3 Month Shopping From This Amazon


All Answers Of Amazon Huawei Nova 3 Quiz 18th October

1. Which of these is also called the ‘Millennium city of India’?

Answer: Gurugram/ Gurgaon

2. Punjab is also called ‘The Land of Five Waters’. Which of these is NOT a river that flows through the region?

Answer: Tapti

3. Who won the Nobel Prize for Physics in 1930 for pioneering work on scattering of light?

Answer: C. V. Raman

4. Who was the first Indian to travel to space?

Answer: Rakesh Sharma

5. The asteroid belt is a well known astronomical ‘highway’ that exists between the orbits of Jupiter and Mars. Which of these is a celestial body that can and has been found in this ‘highway’?

Answer: Dwarf planets


All Answers Of Amazon Festive Riddles Quiz 18th October

Question 1, Scratch my head, see me turn from black to red. What am I?

Answer is :- Match Stick

Question 2. Round and round, never off the ground. What am I?

Answer is :- Zameen Chakkar

Question 3. I can be cracked, made, told, and played. What am I?

Answer is :- Joke

Question 4. I go up, I go down. Towards the sky & the ground. What am I?

Answer is :- Rocket Fire Cracker

Question 5. Light me up for a sprinkle of gold. What am I?

Answer is :- Flower Pot

Success !! You Have Just Completed The amazon Festive Riddles Quiz

Now You Are Eligible To Win Free 3 Month Shopping From This Amazon


All Answers Of Amazon Apple Smart Watch Quiz 

  1. Which of the following is not a variety of mango?

Answer: Red Dacca

  1. Which of these books has been crowned with the ‘Best of the Booker’ award – a special prize awarded in commemoration of the Booker Prize’s 40th anniversary in 2008?

Answer: Salman Rushdie, Midnight’s Children

  1. Which theory made famous by Albert Einstein explains why all ‘observers’ have their own separate measure of time because of the finite speed of light?

Answer: Theory of Relativity

  1. Long Island Iced Tea is a popular thirst-quencher during the hot summers. How much tea goes into a glass of Long Island Iced Tea made by a traditional recipe?

Answer: None

  1. Who won the 2018 US Open (tennis) Women’s singles title?

Answer: Naomi Osaka


All Answers Of Amazon Festive Riddles Quiz 

Question 1, A carpet of rice, flour, sand or petals. What am I?

Answer is :- Rangoli

Question 2. A box of diamonds that most love to eat. What am I?

Answer is :- Sugar

Question 3. To throw me, you’d prefer a crowd. What am I?

Answer is :- A party

Question 4. I have hearts but no other organs. What am I?

Answer is :- A deck of cards

Question 5. I am a kind of coat that can only be put on when wet. What am I?

Answer is :- Paint

Success !! You Have Just Completed The amazon Festive Riddles Quiz

Now You Are Eligible To Win Free 1 Year Shopping From This Amazon


Amazon Quiz Time Answers 16th October: Win Rs.1000

  1. How many total squares does a chessboard have?

Answer – 204

2.  Podiatrists are medical professional devoted to the study and medical treatment of _?

Answer – Feet 

3.  Which Indian state is also known as the ‘Land of rising sun’ because it gets the first sunrise in the country?

Answer – Arunachal Pradesh

4. Who is also called the ‘Birdman of India’?

Answer – Salim Ali

5. He adapted a lecture at the University of Dhaka on the theory of radiation sent it to Albert Einstein who translated it German, and had it published in ‘Zeitschrift für Physik’. Rabindranath Tagore dedicated his only book on science, ‘Visva–Parichay’ to him. Who is he?

Answer – Satyendra nath bose


Amazon Great Indian Festival Quiz Answers: 11th-15th October

Question 1 –  You can avail EMI to shop during the Great Indian Festival on Amazon.in using all the below payment instruments, except?

Answer is – Jelly Beans

Question 2– Golden Hour deals’ will run every day from _ to __, offering discounts on a wide range of products exclusively on the Amazon app during the Great Indian Festival.

Answer – 8 PM to Midnight

Question 3– You can now get additional discounts on products listed on Amazon.in over and above their existing price. Using which of these offering can you avail this benefit?

Answer – Amazon Coupons

Question 4 – Customer who shop during the Great Indian Festival Sale and pay online will get extra cashback coupons up to Rs. __ , which can be used on apps like Yatra, Swiggy and more.

Answer –  Rs.2300

Question 5 – When is The Last Date Of Amazon’s Great Indian Festival Sale 2018 going live for all customers?

Answer –  15th October

Congratulations !!

Now You Are Eligible To Win Free Rs.10000 On This Amazon Great Indian Quiz


Amazon iPhone X Quiz Answers: 9th October

  1. Which of these constellations is associated with the shape of a goat?

Answer – Capricornus

  1. Which of these constellations is associated with the shape of a goat?

Answer – Assam

  1. Which of these planets could, theoretically, float if submerged in water due to its low density?

Answer – Saturn

  1. How many planets in our solar system have rings?

Answer – 4

  1. The 2018 Nobel Prize in medicine has been awarded jointly to James P Allison and Tasuku Honjo for their work in which domain?

Answer – Cancer therapy


Amazon Great Indian Festival Quiz Answers: 8th October

Question 1 –  You can avail EMI to shop during the Great Indian Festival on Amazon.in using all the below payment instruments, except?

Answer is – Jelly Beans & Gold Coins Both Right Answers (I have Selected Gold Coins But it turns Out Wrong For me)

Question 2– Currently, on loading Rs 3,000 or more into your Amazon Pay balance, you get __. Fill in the blanks.

Answer –  Flat Rs.300 Back

Question 3– You can now get additional discounts on products listed on Amazon.in over and above their existing price. Using which of these offering can you avail this benefit?

Answer – Amazon Coupons

Question 4 – When Does the amazon’s Great indian Festival sale 2018 start for prime members ?

Answer – 12 PM 9th October

Question 5 – When is Amazon’s Great Indian Festival Sale 2018 going live for all customers?

Answer –  12 AM 10th October

Congratulations !!

Now You Are Eligible To Win Free Rs.100 On This Amazon Great Indian Quiz


Amazon iPhone X Quiz Answers: 8th October

1. Which is the largest of the seven sister states of Northeast India?
Answer: Arunachal Pradesh

2. Who is the author of the Harry Potter series?
Answer: JK Rowling

3. Which planet in our solar system was the first to be discovered by telescope?
Answer: Uranus

4. The 8th Asian Yoga Sports Championship was recently held in which city?
Answer: Thiruvananthapuram

5. In an effort to break gender stereotypes, which Indian state has recently decided to appoint ‘firewomen’ for the first time.
Answer: Kerala


Amazon Great Indian Festival Quiz Answers: 7th October

  1. During the upcoming Great Indian Festival Sale on Amazon.in, which of these is NOT an offer you can avail?

Answer – Free ice cream with every purchase

  1. Prime members get early access to Great Indian Festival deals

Answer – True

  1. Now, you can also purchase a 1-month Prime membership. How much does this cost?

Answer – Rs.129

  1. Using SBI debit or credit cards, what is the instant discount you can avail on shopping during the Great Indian Festival?

Answer – 10%

  1. When is Amazon’s Great Indian Festival Sale 2018 going live for all customers?

Answer –  10th October

Amazon Sony Bravia TV Quiz Answers: 7th October

Question 1. Which element was discovered on the Sun before it was discovered on Earth?

Answer. Helium

Question 2. Which variety of tea forms the base for a traditional Irish Breakfast Tea?

Answer. Assam

Question 3. Vlad the Impaler was an emperor in Romania in the 14th century. Which of these fictional characters was inspired by him?

Answer. Dracula

Question 4. There is a theory that the universe will come to an end when its ever-increasing rate of expansion causes all matter to basically fly apart. What is the term applied to this theory?

Answer. The Big Rip 

Question 5. India’s first corn festival was recently held in which of these cities?

Answer. Chhindwara


Amazon Great Indian Festival Quiz Answers: 6th October

Question 1. You can avail on debit cards to shop during the Great Indian Festival on Amazon.in.

Answer – True

Question 2. Currently, on loading Rs 3,000 or more into your Amazon Pay balance, you get __. Fill in the blanks.

Answer –  Flat Rs.300 Back

Question 3. Which bank’s credit or debit card is eligible for instant discount on shopping during the Great Indian Festival Sale on Amazon.in?

Answer –  SBI Bank

Question 4. Prime members get early access to Great Indian Festival deals

Answer – True

Question 5. When does the Amazon’s Great Indian Festival Sale 2018 start for all customers?

Answer –  10th October

Now You Are Eligible To Win Free Rs.100 On This Amazon Great Indian Quiz


Amazon Samsung Gear Sport Quiz Answers: 6th October

1. Fact or Myth : The Great Wall of China can be seen with the unaided human eye from space

Answer. Myth

2. What is the currency of Sweden?

Answer. Krona

3. In 2014, 55.1 crore votes were cast in a single general election, breaking the Guinness World Record for largest voter turnout. Which country has this record?

Answer. India

4. It rains diamonds on Saturn and Jupiter

Answer. True

5. Which cricketer recently became the youngest Indian to score a century on his test debut?

Answer. Prithvi sha

Amazon Great Indian Festival Quiz Answers: 5th October

Question 1. You can avail EMI to shop during the Great Indian Festival on Amazon.in using all the below payment instruments, except?

Answer – Gold Coins

Question 2. What’s the name of India’s first Amazon Original Series?

Answer –  Inside Edge

Question 3. Currently, on loading Rs 3,000 or more into your Amazon Pay balance, you get __. Fill in the blanks.

Answer –  Flat Rs.300 Back

Question 4. Prime members get early access to Great Indian Festival deals

Answer – True

Question 5. When does the Amazon’s Great Indian Festival Sale 2018 start for all customers?

Answer –  10th October

Now You Are Eligible To Win Free Rs.100 On This Amazon Great Indian Quiz


Amazon Moto G6 Quiz Answers: 5th October

1. St. Valentine’s Day was invented by the greeting card industry.

Answers: False

2. The first Indian ‘talkie’ film (a film with dialogues) released in 1931 was _______.

Answer: Alam Ara

3. Who was the world’s first democratically elected female head of Government?

Answer: Sirimavo Bandaranaike

4. While Goa is well know for seafood, it is also famous for a dish called ‘Sorpotel’. What is this dish traditionally made of?

Answer: Pork

5. Which state government recently launched a ‘Star-Rating’ system for industries to check air pollution?

Answer: Odisha


Amazon Great Indian Festival Quiz Answers: 4th October

Question 1. Golden Hour deals’ will run every day from _ to __, offering discounts on a wide range of products exclusively on the Amazon app during the Great Indian Festival.

Answer – 8 PM to Midnight

Question 2. Customer who shop during the Great Indian Festival Sale and pay online will get extra cashback coupons up to Rs. __ , which can be used on apps like Yatra, Swiggy and more.

Answer –  Rs.2300

Question 3. All Prime members get free access to Prime Music. Which of these can you NOT do on Prime Music?

Answer –  Telepathically Control The App

Question 4. Using SBI debit or credit cards, what is the instant discount you can avail on shopping during the Great Indian Festival?

Answer – 10 Percent

Question 5. When does the Great Indian Festival Sale 2018 start for all customers?

Answer –  10th October

Now You Are Eligible To Win Free Rs.50 On This Amazon Great Indian Quiz


Amazon Fitbit Versa Quiz Answers: 4th October

1. The Portsmouth college in UK offers a course to its students which of these languages?

Answer – Hinglish

2. Which one of these blood-types is called the ‘universal donor type’ because it is compatible with all other blood type?

Answer – O-negative

3. What is the irrational fear of trees called?

Answer – Dendrophobia

4. Iromba is a dish made of fish, vegetables and bamboo shoots and is served fermented. Which North Eastern Indian state is this dish associated with?

Answer – Manipur

5. Who founded Facebook?

Answer – Mark Zuckerberg


Amazon Great Indian Festival Quiz Answers: 3rd October

Question 1. You can now get additional discounts on products listed on Amazon.in over and above their existing price. Using which of these offering can you avail this benefit?

Answer – Amazon Coupons

Question 2. You CANNOT find Amazon coupons on which of the following pages on Amazon.in?

Answer –  Snapchat

Question 3. You can avail EMI to shop during the Great Idian Festival on Amazon.in using all the below payment instruments, except?

Answer –  Gold Coins

Question 4. Prime members get early access to Great Indian Festival deals

Answer – True

Question 5. When is Amazon’s Great Indian Festival Sale 2018 going live?

Answer –  10th October

Now You Are Eligible To Win Free Rs.5000 On This Amazon Great Indian Quiz


Amazon Diesel Analog Watch Quiz 3rd October: Win Diesel Analog Watch

Q1. If you were visiting the ‘Tabo Monastery’, where would you be?

Answer – Himachal Pradesh

Q2. The first Indian ‘talkie’ film – a film with dialogues – released in 1931 was ___

Answer –  Alam ara

Q3.When referring to genres of music, what does ‘R and B’ stand for?

Answer – Rhythm and Blues

Q4. A 12-carat gold piece is considered half gold.

Answer – True

Q5. The first-ever International Day of Sign Languages was observed recently on ___.

Answer – 23 September


Amazon Special Edition Quiz 2nd October: Win 1 lakh

Q1. 2nd October 2018 marks the ___ birth anniversary of Mahatma Gandhi.

Answer – 150th

Q2. Which of these books was NOT written by Mahatma Gandhi?

Answer – Long walk to freedom

Q3. This Gandhi Jayanti, India has organized a ‘Gandhi March’ in Netherlands.

Answer – True

Q4. Gandhi was nominated for the Nobel Peace prize ___ times but never won. The Nobel committee regrets not giving him the prize to this day.

Answer –  5

Q5. Mahatma Gandhi shares his birthday with which of these former prime ministers of India?

Answer – Lal Bahadur Shastri


Amazon Great Indian Festival Quiz Answers 1st October: Win Rs.5000

Question 1. You can also avail EMI on Debit cards while shopping on Amazon.in during the Great Indian Festival.

Answer – True

Question 2. Currently, on loading Rs 3,000 or more into your Amazon Pay balance, you get __. Fill in the blanks.

Answer –  Flat Rs.300 back

Question 3. Which bank’s credit or debit card is eligible for instant discount on shopping during the Great Indian Festival Sale on Amazon.in?

Answer –  SBI Bank

Question 4. Prime members get early access to Great Indian Festival deals

Answer – True

Question 5. When is Amazon’s Great Indian Festival Sale 2018 going live?

Answer –  10th October

Now You Are Eligible To Win Free Rs.5000 On This Amazon Great Indian Quiz


Amazon Quiz Time Answers 1st October: Win Rs.50

Q1. Who was the founder of the Bose Corporation?

Answer – Amar Bose

Q2. A caterpillar does not stay a caterpillar for its entire life. What does it change into?

Answer – Butterfly or Moth

Q3. What temperature does water boil at?

Answer – 100C

Q4. Where can you find the smallest bone in the human body?

Answer – Ear

Q5.In which year was Microsoft established?

Answer –  1975


Amazon Special Edition Quiz 29th September: Win Vivo V9 Pro

Question 1. How much RAM does the Vivo V9 Pro come with?

Answer – 6 GB

Question 2. The V9 Pro is powered by which processor?

Answer – Snapdragon 660 AIE

Question 3. Vivo V9 Pro supports dual SIM with dual 4G

Answer – True

Question 4. Which of these is NOT a feature of the rear camera on the V9 Pro?

Answer – 3D Printing

Question 5. Vivo was the title sponsor for IPL 2018

Answer – True

Congratulations !! Now You Are Eligible To Win Free Vivo V9 On This Amazon Special Edition Vivo V9 Quiz


Amazon Mi Max 2 Quiz 30th September: Win Mi Max 2

Question 1. Which of these is another word for ‘lexicon’?

Answer: Dictionary

Question 2. Which of these countries does not have a standing army?

Answer: Iceland

Question 3. Which Indian state does NOT share a border with Bhutan?

Answer: Meghalaya

Question 4. The ‘Ao’ language is spoken in which of the following states?

Answer: Nagaland

Question 5. India and ______ celebrated 100 years of the Battle of Haifa recently. Fill in the blanks.

Answer: Israel

Congratulations !! Now You Are Eligible To Win Free Rs.5000 On This Amazon Special EditionRs.5000 Quiz


Amazon Special Edition Quiz 29th September: Win Rs.5000

Question-1. Amazon Pay balance is the fastest way to pay for your shopping on Amazon

Answer- True

Question-2.  You CANNOT top up your Amazon Pay balance using which of the following payment methods?

Answer- Bank Demand Draft (DD)

Question-3. Which of the following can be done using Amazon Pay balance?

Answer- Recharges And Bill Payment

Question-4. Which of the following is NOT a feature of Auto Reload?

Answer- Free hugs With Every Load

Question-5. Currently, on loading Rs 3,000 or more into your Amazon Pay balance, what is the cashback you can avail?

Answer- Flat Rs.300 Back

Congratulations !! Now You Are Eligible To Win Free Rs.5000 On This Amazon Special EditionRs.5000 Quiz


Amazon Quiz Time Answers 29th September: Win JBL Pulse 3 Wireless Speakers

1. Which element is named after the seventh planet from the sun?
Answer: Uranium

2. Which language is the word ‘coffee’ derived from?
Answer: Arabic

3. Which of the following is a unit to measure time?
Answer: Megaannum

4. What is the name of the black hole located at the center of our galaxy?
Answer: Sagittarius A

5. After almost a decade of award dominance by Cristiano Ronaldo and Lionel Messi, who recently bagged FIFA’s Best Player of the Year 2018 award?
Answer: Luka Modric


Amazon Special Edition Quiz 27th September: Win Huawei Nova 3i

Question-1. Huawei Nova 3i is powered by the GPU-Turbo which helps reduce energy consumption.

Answer- True

Question-2.  The Huawei Nova 3i has a display resolution of ___ px. Fill in the blanks.

Answer- 2340 x 1080

Question-3. The Huawei Nova 3i comes with 4 AI cameras. Which of these is NOT a benefit of AI camera?

Answer- AI Powered Telekinesis 

Question-4. Huawei Nova 3i has a 24 MP + 2 MP dual AI camera on the front. What is the specification of rear camera?

Answer- 16MP + 2MP

Question-5. Which processor does the Huawei Nova 3i use?

Answer- Kirin 710 Octa core Processor


Amazon Quiz Time Answers 28th September: Win Rs.5000

Q1) Which of these is NOT considered to be a part of ‘Seven Wonders of the Ancient World’?

Answer – Leaning Tower of Ibiza

Q2) Which of these is the fastest animal?

Answer – Peregrine Falcon

Q3) Which place in India holds the Guinness world record for being the wettest place on Earth?

Answer – Mawsynram, Meghalaya

Q4) What tea is named after a British prime minister?

Answer – Earl Grey

Q5) On September 24, 2018 ISRO’s Mars Orbiter mission completed ____ years orbiting around the red planet.

Answer – 4


Amazon Special Edition Quiz 27th September: Win Rs.5000

Question-1. Which of these Amazon.in offerings helps you discover and shop from a range of handpicked and original products from emerging Indian brands?

Answer- Amazon Select

Question-2.  Which of these product categories can you NOT shop for on the Amazon Select page?

Answer- Time Machines

Question-3. How can you reach the Amazon Select page on Amazon.in?

Answer- Search Select On Amazon.in

Question-4. Amazon Select products will have discounts and offers during the upcoming Great Indian Festival Sale on Amazon.in

Answer- True


Amazon Quiz Time Answers 27th September: Win Rs.10000

Q1. Which one of the seven sister states hosts the famous Hornbill Festival?

Answer- Nagaland

Q2. Which planet in our solar system is named after the Roman god of war?

Answer- Mars

Q3. ___ is the largest moon in our solar system, having a diameter larger than either Mercury or Pluto.

Answer- Ganymede

Q4. Which of these natural phenomenon is also know as the ‘Northern lights’?

Answer- Aurora borealis

Q5. Who was the first woman to fly a plane across the Atlantic ocean?

Answer- Amelia Earhart


Amazon Quiz Time Answers 26th September: Win Vivo V11 Pro

Q1. The Borlaug Award was instituted to honor Indian Scientists for their research and contributions in the field of _____. Fill in the blanks.
Answer- Agriculture.
Q2. Which is the smallest Indian state in terms of area ?
Answer- Goa
Q3. What is largest living bird by wingspan?
Answer– The Wandering Albatross
Q4. Ablutophobia is the fear of ___________. Fill in the blanks
Answer- Bathing
Q5. Which planet in our solar system has the shortest day?
Answer- Jupiter

Amazon Quiz Time Answers 25th September: Win Fossil Explorist Smartwatch

Q1) Virat Kohli and Mirabai Chanu recently won the 2018 Rajiv Gandhi Khel Ratna award. Which sport is Mirabai Chanu associated with?
Answer – Weightlifting

Q2) What kind of weapon is a falchion?
Answer – A sword

Q3) The Equator does NOT pass through which of these countries?
Answer – India

Q4) The Tropic of Cancer does NOT pass through which of these Indian states?
Answer – Bihar

Q5) Which of the following movies has been chosen as the India’s official entry to Oscars 2019?
Answer – Village Rockstars

Amazon Quiz Time Answers 24th September: Win Rs.50

Q1.In _, India won its first cricket world cup. Fill in the blanks.

Answer – 1983

Q2. Which historical event does Charles Dickens’ novel ‘The Tale of Two Cities’ concern?

Answer – The French Revolution

Q3.The Garampani wildlife sanctuary is located in which Indian state?

Answer – Assam

Q4. In 305 BC, which Maurya ruler defeated Alaxander’s general Seleucus Nicator?

Answer –Chandragupta Maurya

Q5. What is the national sport of Japan?

Answer –  Sumo Wrestling

Amazon Quiz Time Answers 23rd September: Win Blackberry Key2

Q1. Which beauty pageant did Manushi Chillar win in 2017?

Answer – Miss World

Q2. Which of these was famous Indian painters of was awarded the Padma Vibhushan in 1991?

Answer – M.F Hussain

Q3. Which of the following is NOT a traditional Indian folk art form?

Answer – Ikigai

Q4.Which state was divided into Maharashtra and Gujarat in 1960?

Answer – Bombay

Q5. Who was the fictional detective created by Arthur Conan Doyle?

Answer –  Sherlock Holmes


Amazon Quiz Time Answers 22nd September: Win Rs.5000 Amazon Pay Balance

Q1. Ruqaiya Sultan Begum was the wife of which Mughal Ruler?

Answer – Akbar

Q2. Which of these is NOT a style/genre of dance?

Answer – Tin-Tin

Q3. Which is the smallest planet in our solar system?

Answer – Mercury

Q4. Eritrea, which became the 182nd member of the UN, is located in which continent?

Answer – Africa

Q5. Who was the first Indian from the film industry to win an Oscar award?

Answer – Bhanu Athaiya


Amazon Quiz Time Answers 20th September: Win Rs.10000 Amazon Pay Balance

Q1. What is the capital city of Arunachal Pradesh?

Answer – Itanagar

Q2. Which is the least populated country in the world?

Answer – Vatican City

Q3. Which of the following is the official language in Argentina?

Answer – Spanish

Q4. The study if fossils to determine organisms’ evolution and their interaction with each other?

Answer – Paleontology

Q5. Which country recently launched Hydrogen powered train? 

Answer – Germany


Amazon Quiz Time Answers 19th September: Win Samsung Galaxy A8 Star

Q1. Spread over 1.3 acres, India’s first exclusive ‘dog park’ has come up in which city?

Answer –  Hyedrabad

Q2. Made in 1888, the ‘Roundhay Garden Scene’ is known to be the world’s earliest surviving motion-picture film. How long is it?

Answer – 2.1 seconds

Q3. Which of the following national parks is located in Rajasthan?

Answer – Keoladeo National Park

Q4. What is the capital city of Spain?

Answer – Madrid

Q5. Tour De France is an annual multi-stage event featuring which kind of race?

Answer –  Cycling

Amazon Quiz Time Answers 18th September: Win LG Microwave Oven

Q1. ‘Chholiya’ often referred to as ‘sword dance’, is the traditional folk dance form associated with which state?

Answer – Uttarakhand

Q2. What is the chemical symbol of lead?

Answer –  Pb

Q3. Ablutophobia is the fear of ___. Fill in the blanks.

Answer –  Bathing

Q4. When did the Apple iPhone first become available?

Answer – 2007

Q5.  The agricultural festival of ‘Nuakhai’ has started in which state?

Answer – Odisha


Amazon Quiz Time Answers 17th September: Win Rs.5000

Q1. What is the ‘bokeh’ effect in photography?

Answer – An aesthetic blur produced in the out of focus parts of an image

Q2. What is the medical term for the feeling you get when you scrape your nails across a chalkboard?

Answer – Haptodysphoria

Q3. If you were hiking the Incan trail you would end up at ___?

Answer – Macchu Picchu

Q4. Where in the human body is the occiput?

Answer – Head

Q5. ‘Friends, Romans and Countrymen, lend me thy ears’ is the first line of speech given by which character in the play Julius Caesar, written by William Shakespeare?

Answer – Mark Antony


Amazon Quiz Time Answers 16th September : Win iPhone X

Q1. If you were visiting the ‘Tabo Monastery’, where would you be?

Answer –  Himachal Pradesh

Q2. If you write a letter with the postal code ‘HOH OHO, Canada’ – whose postal code would you be writing to?

Answer –  Santa Clause

Q3. Which Indian movie created history by becoming the first Bollywood film ever to release in Saudi Arabia?

Answer – Gold

Q4. According to Roman mythology, ‘Cloacina’ was the goddess of __.

Answer –  Sewers

Q5. Which Indian cricket recently became the first player to pick 300 international wickets in Women’s Cricket?

Answer – Jhulan Goswami


Amazon Quiz Time Answers 15th September : Win Honor Play

Q1. What is the irrational fear of insects called?

Answer – Entomophobia

Q2. Which of these famous painting by Leonardo da Vinci is also known as ‘La Gioconda’?

Answer – Mona Lisa

Q3. One liter of hot air will be heavier than one liter of cold air.

Answer – False

Q4. ‘Claque’ is ___.

Answer – A group of people hired for applaud at a performance

Q5. A ‘sonnet’ is a poem in a specific form which originated in Italy. How many lines does a sonnet typically have?

Answer –  14


Amazon Quiz Time Answers 14th September : Win Philips Air Fryer

Q1. Which of them was the first Indian to win the Miss World title?

Answer – Reita faria

Q2.The famous ad jingle for this Indian watches brand was composed by AR Rahman as an adaption of Mozart’s 25th symphony. Which Indian brand is this?

Answer – Titan

Q3. Kalia the Crow, Suppandi and Shikari Shambhu belong to which comic book?

Answer – Tinkle

Q4. What was the first full-length Indian feature film ever made?

Answer – Raja Harishchandra

Q5. Nomadic Elephant 2018′ is a joint military exercise between India and which country?

Answer – Mongolia


Amazon Quiz Time Answers 13th September: Win Rs.1000

Q1. ‘Malgudi Days’ is a collection of short stories by which of these authors?

Answer – R. K Narayan

Q2.The Greeks referred to this state as ‘Pentapotamia’ – an inland delta of five converging rivers. Name this state.

Answer – Punjab

Q3. If you were eating ‘Crème du Barry’, what would you be eating?

Answer – Cauliflower Soup

Q4.Which footwear, apparel and equipment brand is named after the Greek goddess of victory?

Answer – Nike

Q5.Which Indian airport recently announced launching the use of face recognition as boarding pass for passengers by 2019?

Answer –Kempegowda International Airport, Bengaluru


Amazon Quiz Time Answers 12th September: Win Fitbit Versa

Q1. Who portrayed the role of Milkha Singh in Bhaag Milkha Bhaag?

Answer – Farhan Akhtar

Q2.Which sportsperson has been appointed as Assam’s first ever sports ambassador?

Answer – Hima das

Q3. Which of these Indian movies did NOT get nominated for Best Foreign Language Film at the Oscars?

Answer – Newton

Q4. Created by Edgar Rice Borroughs, John Clayton is raised by apes in the jungles of Africa. What do we know him popularly as?

Answer – Tarzan

Q5. Who won the Men’s Singles at the recently held 2018 US Open ?

answer – Novac Djokovic


Amazon Quiz Time Answers 11th September: Win Diesel Analog Watch

Q1. Which country is Prague in?

Answer – Czech Republic

Q2. What is the irrational fear of trees called?

Answer –Dendrophobia

Q3. Which one of these blood-types is called the ‘universal donor type’ because it is compatible with all other blood type?

Answer – O negative

Q4. ‘Pure mathematics is, in its way, the poetry of logical ideas’ – is a quote by?

Answer – Albert Einstien

Q5. Which country recently signed a pact with India to collaborate on ISRO’s ‘Gaganyaan’ mission – its first manned mission to the moon?

Answer – France


Amazon Quiz Time Answers 9th September: Win Rs.10000

Q1. Who was the first president of the USA?

Answer – George Washington

Q2. Eugenics is the study of ___.

Answer – Altering human beings by changing genetics components

Q3. Which invention is associated with the Wright brothers?

Answer – Aero Plane

Q4.  Which famous personality’s autobiography is titled ‘A Moveable Feast’ ?

Answer – Ernest Hemingway

Q5. The Government of India recently provided first-ever financial support to which Indian sport for participation in England?

Answer – Kho kho


Amazon Quiz Time Answers 8th September: Win Samsung Galaxy A8 Star

Q1. Which dance move became popular after Michael Jackson used it during a performance of the song ‘Billie Jean’ in 1983?

Answer – Moonwalk

Q2. The dance move ‘pirouette’ is associated with which of these dance forms?

Answer – Ballet Dance

Q3. George Eliot was the pen name of what author?

Answer – Mary Ann Evans

Q4.A sushi is a Japanese dish, traditionally wrapped in __.

Answer – Edible Seawood

Q5. Which historical event does Charles Dickens’ novel ‘The Tale of Two Cities’ concern?

Answer –  The French Revolution


Amazon Quiz Time Answers 8th September: Win Son Sound Bar

Q1. ___ is a central Asian sport in which horse mounted players attempt to drag a goat or a calf carcass towards a goal. Fill in the blanks.

Answer – Buzkashi

Q2. Which is the first Indian language to be given a ‘Classical Language’ status?

Answer – Tamil

Q3.Until 1955, The State Bank of India was known as ___.

Answer – Imperial Bank Of India

Q4.Entomology is the science that studies Insects.

Answer – True

Q5. Which one of these is the largest lake in the world, in terms of volume?

Answer – Caspian Sea


Amazon Quiz Time Answers 7th September: Win canon DSLR

1. Who won the French Open Men’s Singles Title in 2018?

Answer. Rafael Nadal

2. Michael Keaton played which Spiderman villain in the 2017 superhero movie ‘Spiderman: Homecoming’?

Answer. Vulture

3. The ____ is a horseshoe-shaped zone found along the Pacific rim where around 90% of the world’s earthquakes occur?

Answer. Ring of Fire

4. The Mars Mission ‘HOPE’ is scheduled to be launched by 2020. Which country’s probe is this?
Answer. UAE

5. Who was recently elected as the new president of Pakistan?

Answer. Arif Alvi


Amazon Quiz Time Quiz Answers 6th September:

Q1.The ‘IOWave18’ is a multi-country mock exercise that started on September 4. Which natural calamity response does it simulate?

Answer – Tsunami

Q2. Which continent is also a country?

Answer – Austrailia

Q3. Which planet in our solar system has the shortest day?

Answer- Jupiter

Q4. What is the largest living bird by wingspan?

Answer- The wandering Albatross

Q5. The Government of India recently decided to observe which month as National Nutrition Month across the country to mark the fight against malnutrition?

Answer – September


Amazon Quiz Time Moto E5 Plus Quiz Answers 5th September:

Q1.  Ablutophobia is the fear of ______________.Fill The Blancks

Answer – Bathing

Q2.The Indian men’s hockey team defeated which country to win bronze at the 2018 Jakarta Asian games?

Answer  – Pakistan

Q3. What is the name of the world’s largest species of spider, in terms of mass and size?

Answer  – Goliath Birdeater

Q4. The color red enrages bulls, which is why the matodors of Spain use red capes to challenge them.

Answer  – False

Q5. Rani Rampal was India’s flag-bearer at the closing ceremony of the 18th Asian Games 2018. Which sport is she associated with?

Answer  – Hockey


Amazon Quiz Time Fitbit Versa Quiz Answers 4th September:

Q1. Which is the least populated country in the world?

Answer – Vatican City

Q2. Who won India’s only boxing Gold at the 18th Asian Games 2018?

Answer  – Amit panghal

Q3. Where on the human body is the zygomatic bone found?

Answer  – Facial cheek

Q4. Jetsun Pema became the Queen of which Asian kingdom following her marriage on October 13, 2011?

Answer  – Bhutan

Q5. The 4th International Ayurveda Congress 2018 was held last week. Which country hosted this?

Answer  – Netherlands


Amazon Quiz Time Pay Quiz Answers 3rd September:

Q1, The first Indian ‘talkie’ film – a film with dialogues – released in 1931 was ___

Answer – Aalam Ara

Q2. What is the currency of Sweden?

Answer – Krona

Q3. A ‘Torero’ is a term associated with which of these?

Answer –  Bull Fighter

Q4. Which is the largest country in the world in terms of land area?

Answer -Russia

Q5. Which country hosted the 2018 Asian Games?

Answer – Indonesia


Amazon Quiz Time Blackberry Key2 Quiz Answers 2nd September:

Q1.When referring to genres of music, what does ‘R and B’ stand for?

Answer -Rhythm and blues

Q2.What is the name of the closest star to our sun?

Answer -Proxima centauri

Q3.At room temperature, which is the only metal that is in liquid form?

Answer -Mercury

Q4.Professor Amartya Sen received the Nobel Prize in this field.

Answer -Economics

Q5.The Paithan (Jayakwadi) Hydro-electric project, completed with the help of Japan, is on the river___

Answer – Godavari


Amazon Quiz Time JBL Flip 4 Quiz Answers 1st September:

1 – Which one of these is the national animal of Scotland?

Answer – Unicorn

2 – Shooting stars are NOT actually stars.

Answer – True

3 – Which one of these is used by submerged submarines to view objects at the surface of water?

Answer – Periscopes

4 – Which ocean surrounds the Maldives?

Answer – Indian Ocean

5 – Which sportsperson recently clinched India’s first men’s triple jump gold in 48 years at the 18th Asian Games 2018?

Answer – Arpinder Singh


Amazon Quiz Time  LG V30+ Quiz Answers 31st August:

Q.1 The most common format for a home video recorder is VHS. VHS stands for?

Answer – Video Home System

Q2.Swapna Barman recently became the first Indian to win an Asian Games gold in the women’s Heptathlon event. How many events does a ‘Heptathlon’ consist of?

Answer –7

Q3.Entomology is the science that studies ___. Fill in the blanks.

Answer –Insects

Q4.M. Fathima Beevi has the distinction of being the first woman ___. Fill in the blanks.

Answer -Judge of Supreme Court

Q5. Who became the first Indian batsman to open his Test cricket account with a six?

Answer – Rishabh Pant


Amazon Quiz Time Pay Quiz Answers 30th August:

Q.1. Neeraj Chopra recently created history by becoming the first-ever Indian to win an Asian Games gold medal in which sport?

Answer –Javelin throw

Q2. Freddie Mercury was the lead vocalist of which iconic rock band?

Answer- Queen

Q3. What does the Latin phrase ‘Caveat emptor’ mean?

Answer – Let the Buyer Beware

Q4. The recently announced ____ Mission will be India’s first manned space flight, and is expected to send 3 astronauts into space for seven days. Fill in the blanks.

Answer – Gangayaan

Q5. By what name is Norma Jean Baker more commonly known?

Answer – Marilyn monroe


Amazon Quiz Time Huawei Nova 3 Quiz Answers 29th August 

Q1) Where did the large loose garment known as the ‘poncho’ originate?

Answer – South America

Q2) Mary Kom is an Indian Olympic boxer hailing from ______. Fill in the blanks.

Answer – Manipur

Q3) Which of these was written by William Shakespeare?

Answer – Taming of the Shrew

Q4) The Anglo-Zanzibar War between the United Kingdom and the Zanzibar Sultanate was the shortest recorded war in history. How long did it last?

Answer – 38-45 minutes

Q5) The book ‘Long Walk to Freedom’ is an autobiography of which one of these?

Answer – Nelson Mandela


Amazon Quiz Time Bose Quiz Answers 28th August 

Question 1:-  Which of these are NOT considered to be a macronutrient in context to human dietary requirements?

Answer – Vitamins

Question 2:- Which one of these figure from Greek Mythology causes people to turn to stone?

Answer – Medusa

Question 3:- The ‘Angkor Vat’ temple is the largest religious monument ever built. Where is it situated?

Answer – Cambodia

Question 4:- The world’s first public blockchain bond ‘bond-I’ was launched last week by which International organization?

Answer – World Bank

Question 5:- Which of these was earlier known as the ‘Hailey National Park’ when it was established in 1936?

Answer – Jim Corbett National Park


Final Words : 

So This is The Regularly Updated Post & I Will Try To Include All Question & Answers Of Amazon Quiz Time Daily Here. You Should Bookmark This Page as You Will get All Correct Answers Of Amazon Quiz Time Within 5 Seconds


Tags- amazon quiz today answer, amazon quiz time today, amazon contest answers today, amazon pay quiz answers today, amazon quiz time answers, amazon coupon quiz today answers, amazon riddle quiz.


Visit Home Page Daily for new Free Recharge Tricks and new discount Deals

You can click on the bell icon NAYAG Tricks Bell iconto subscribe us in the right Corner of you desktop or mobile. Get Latest Offers and Deals on Facebook, Join NAYAG Tricks FB Group

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here