All Amazon Quiz Today Answers May 2020- Answers Of Amazon Galaxy Note 10 Quiz

0

All Amazon Quiz Today Answers May 2020, Amazon Daily Quiz Today Answers , Amazon Daily Quiz Time Answers , Amazon Today Quiz Answers , Amazon Quiz Answers Today , Amazon Today’s Quiz Answers – Hi Guys, Hope You Are Enjoying Our Super Duper Tricks Of Free Recharge & PayTM Free Cash Tricks.

Amazon Quiz Today Answers

Here we provide you latest daily quizzes answers run by Amazon.

Contents

Highlights :

  • Amazon Today’s Quiz – Amazon Galaxy Note 10 Quiz
  • Today’s Prize – Free Samsung Galaxy Note 10
  • Time – 8 AM To 12 PM on 31st May 2020
  • Number Of Winners – 1
  • Winners List Will Declare On – 31st May 2020

How To Play This Daily Amazon Quiz ?

  1. This Is Amazon App Only Contest – So You have to Download The App First From Google Play Store
  2. Now Just Open The Amazon App & Login into Your Account
  3. Now Just Go To The Homepage & Search For The Word “Quiz”
  4. Next Page You Will See “Amazon Funzone – Quiz Time Daily” Banner Like This :
  5. Click On The Quiz Time FunZone Banner & You Will See All Live Amazon Quizzes Page
  6. There Will Be “Daily Amazon Quiz” , “Amazon Monthly Quiz” & “Amazon Special Editions Quizzes”
  7. Click On Daily Quiz Banner & Quiz Will Start. You Can Find All Correct Amazon Quiz Today Answers Below
  8. Few Winners Will Selected Daily, So i Urge You to Take Participation In Daily Amazon Quiz Time Quizzes – Based On Luck You May Win Something.

[Start Quiz Directly From Here]

Before Starting quiz Read below questions and Answer Quickly


Quick Amazon Quiz Today Answers May 2020

Win Samsung Galaxy Note 10 | Amazon Quiz Today Answers | 31 May 2020

Question 1. Whose latest book about childhood travels is titled ‘Hop On‘?

Answer 1 is – RuskIn Bond

Question 2. Which tech company has launched an e-commerce venture called ‘SHOPS’?

Answer 2 is – facebook

Question 3. Shiksha vani is a podcast launched by which organisation in India?

Answer 3 is – CBSE

Question 4. What is ‘Sachet’? It was recently commissioned by the Indian Coast Guard.

Answer 4 is – Patrol vessel

Question 5. The upcoming movie Tenet directed by Christopher Nolan stars which of these Bollywood actresses?

Answer 5 is – Dimple Kapadia

Read Complete


Win Bosch Washing Machine | Amazon Quiz Today Answers | 30 May 2020

Question 1: Which Indian state is the first to run inter-state electric bus services?

Answer 1 is – Maharashtra

Question 2: Which country recently launched The Space Domain Mission Unit to monitor and counter threats against their satellites?

Answer 2 is – Japan

Question 3: Neeraj Kabi, recently in focus due to his performance in Paatal Lok, earned critical acclaim for his role in which of these movies?

Answer 3 is – Ship of Traseus

Question 4: Which of these famous hockey players scored 5 goals in India’s final victory in the 1952 Olympics against Netherlands?

Answer 4 is – Balbir Singh Sr.

Question 5: The current UN Secretary General Antonio Guterres hails from which country?

Answer 5 is – Portugal

Read complete


Win GoPro Hero 8 | Amazon Quiz Today Answers | 29 May 2020

Question 1. Which famous foreigner after whom a city in India is named, landed on Indian shores on 20th May, 1498?

Answer 1 – Vasco da Gama

Question 2. The Western Ghats, one of the eight hotspots of biological diversity in the world, is spread across how many Indian states?

Answer 2 – 6

Question 3. Which French company helped Indian Railways manufacture the 12000 HP electric locomotive?

Answer 3 – Alstom

Question 4. Aapda. Seva Sadaiv” is the motto of which of these Indian organisations?

Answer 4 – NDRF

Question 5. Which Indian FMCG company recently launched their e-commerce app ‘OrderMe’?

Answer 5 – Patanjali

Read Complete


Win Rs 50000 Pay Quiz | Amazon Quiz Today Answers | 28 May 2020

Question 1. Which Indian has recently been elected the Chairman of the WHO Executive Board?

Answer 1 – Harsh Vardhan

Question 2. Which of these is an Amazon Prime series about a ‘virtual afterlife‘ starring Robbie Amell in the lead role?

Answer 2 – Upload

Question 3. Maharana Pratap Singh I, whose birth anniversary was celebrated in May, was the 13th king of which kingdom?

Answer 3 – Mewar

Question 4. Which of these platforms added a new feature titled ‘bedtime reminder’ to help its users reduce screen time?

Answer 4 – YouTube

Question 5. Carmen Reinhart has been appointed as the new VP and Chief Economist of which international organisation?

Answer 5 – World Bank

For complete post visit HERE


Win LG W30 Pro | Amazon Quiz Today Answers | 27 May 2020

Question 1. Fenway Sports Group owns which football club that is currently top of the table in its domestic league?

Answer 1 – Liverpool

Question 2. Who among these has been posthumously awarded the Padma Vibhushan in 2020?

Answer 2 – Arun Jaitley

Question 3. Who has forayed into the Electric Vehicle market with their new offering iQube Electric?

Answer 3 – TVS Motor

Question 4. Which famous character actor is playing the role of Indian team manager PR Man Singh in the movie 83?

Answer 4 – Pankaj Tripathi

Question 5. Bal Shakti Puraskar is annual award presented by the Indian President to whom?

Answer 5 – Children

For complete post visit here


Win Canon M200 Camera | Amazon Quiz Today Answers | 26 May 2020

Q1. KK Shailaja who recently appeared on the BBC talking about combating the COVID- 19 crisis is the Health Minister of which state?

Answer is – Kerala

Q2. The UN Secretary General has suggested using pre- recorded messages from world leaders during the next UNGA session. What does GA stand for, in UNGA?

Answer is – General Assembly

Q3. Which of these famous actors has played the following roles- Byomkesh Bakshi and Mahatma Gandhi?

Answer is – Rajit Kapur

Q4. Stephanie Del Valle of Puerto Rico crowned which lady born on May 14, 1997 as Miss World 2017?

Answer is – Manushi Chhillar

Q5. Which cricketer born on May 27, is the first Indian to hit six sixes in an over in first class cricket?

Answer is –Ravi Shastri

visit complete post how to Win Canon M200 Camera


Win ₹25000 Pay Balance | Amazon Quiz Today Answers | 25 May 2020

Q1. Nitish Bharadwaj who played Krishna in BR Chopra’s Mahabharat, also plays the title role in which of these mythological series?

Answer is – Vishnu Puran

Q2. Which famous poet known for poems such as ‘Bidrohi’ and his work in the publication ‘Dhumketu’ was born on 24th May in Churulia, Asansol?

Answer is – Kazi Nazrul Islam

Q3. General Atlantic, Vista Equity Partners, Silver Lake, Facebook – they are all recent investors in which Indian company?

Answer is – Reliance Jio

Q4. Bheeshm International is a production house started by which famous television and film personality?

Answer is – Mukesh Khanna

Q5. Sebastian Vettel will be leaving which historic F1 team at the end of this year’s delayed F1 season?

Answer is – Ferrari

To Check Complete Post- Click Here


Win Vivo S1 | Amazon Quiz Today Answers | 24 May 2020

Q1. The Blue Umbrella‘, ‘The Angry River‘ and ‘A Flight of Pigeons‘ are books written by which author born on 19th May?

Answer is – Ruskin Bond

Q2. This app introduced by Google, crossed 50 million downloads in May 2020 and has a tab focused presentation mode. Which app is it?

Answer is – Meet

Q3. Ambikapur, Rajkot, Surat, Mysore, Indore and Navi Mumbai were the only cities to receive which of these statuses from the government?

Answer is – Five star garbage free cities

Q4. Since March 27, at 8 PM every day the Eiffel Tower sparkles for an extra 10 minutes, displaying what message?

Answer is – Merci (Thank you)

Q5. National Anti-Terrorism Day in India is observed on the death anniversary of which famous Indian?

Answer is – Rajiv Gandhi

To Check Complete Post- Click Here


Win Fossil Explorist Watch | Amazon Quiz Today Answers | 23 May 2020

(All Answers) Amazon Fossil Quiz – Answer and Win Fossil watch
Amazon Fossil Smartwatch Quiz Answers, Amazon Fossil Smartwatch Quiz Answers

Q1. May 12 is celebrated as International Nurses Day to commemorate the anniversary of whose birth?

Ans- Florence Nightingale

Q2. Sanya Malhotra is playing which famous Indian’s daughter in an upcoming Anu Menon movie starring Vidya Balan?

Ans- Shakuntala Devi

Q3. The K League recently restarted with Jeonbuk Motors hosting Suwon Bluewings. K League is the national football league of which country?

Ans- South Korea

Q4. Recently discovered HR 6819 is the closest-known of what celestial phenomenon/object to Earth?

Ans- Black Hole

Q5. Which country recently became the 30th country to join the North Atlantic Treaty Organization?

Ans- North Macedonia


Win ₹10000 Pay Balance | Amazon Quiz Today Answers | 22 May 2020

[Answers] Amazon Indus Valley Quiz Answers – Win ₹10000 Pay Balance
Amazon Indus Valley Quiz, Amazon Indus Valley Quiz Answers, Amazon Quiz Of The Week

Q1. Which of the following may be potential side effects of hair color with chemicals such as ammonia?
Answer is – All Of The Above

Q2. Which of these are chemicals present in some hair colors, which could potentially damage your hair?
Answer is – Ammonia, PPD and bleach

Q3. Which of the following statements is NOT true for Indus Valley gel hair colour?
Answer is – Is available in 100 colors

Q4. What can Indus Valley gel hair color be used for?
Answer is – Grey coverage and root touch up

Q5. While purchasing Indus Valley gel hair color, using which of these features can you set up recurrnig deliveries and save 5-10% extra on your purchase?
Answer is – Subscribe and save


Win Apple iPad Air | Amazon Quiz Today Answers | 22 May 2020

(All Answers) Amazon Apple iPad Air Quiz – Answer and Win Apple iPad Air
Amazon Apple iPad Air Quiz Answers, Amazon Apple iPad Air Quiz Answers, Amazon 22nd May Quiz Answers, Amazon App Apple iPad Air Quiz All Answers, Amazon Quiz Time Apple iPad Air Quiz

Q1. In India, May 11 is celebrated as what day which marks the anniversary of Pokhran nuclear tests of 1998?

Answer is – National Technology Day

Q2. Which social reformer born on this day (May 22nd), is regarded by many historians as the father of the ‘Indian renaissance‘?

Answer is – Raja Ram Mohan Roy

Q3. What is the title of the book written by Omid Scobie and Carolyn Durand on Prince Harry and Meghan Markle’s life together?

Answer is – Findlng Freedom

Q4. In Avengers: Endgame, who sacrifices her life so that Hawk- eye can obtain the soul stone?

Answer is – Natasha Romanoff

Q5. Who scored the first goal in the Bundesliga post its reopening after the lockdown phase?

Answer is – Erling Haaland


Win ₹15000 Pay | Amazon Quiz Today Answers | 21st May 2020

Q1. Israel has recently named a street in Tel Aviv after which Indian as a tribute on his 159th birthday?
Ans- Rabindranath Tagore

Q2. DRUVS is a contactless ultraviolet sanitization cabinet developed by which organisation?
Ans- DRDO

Q3. Deepa Malik, the Indian para- athlete who announced her retirement recently, used to represent India in which of these events?
Ans- Shot Put and Javelin

Q4. Avianca, the world’s second- oldest airline, is based in which country?
Ans- Colombia

Q5. Who plays the role of policeman Hathiram Chaudhary in the Amazon Prime series ‘Paatal Lok’?
Ans- Jaldeep Ahlawat


Win Mi A3 | Amazon Quiz Today Answers | 20th May 2020

(All Answers) Amazon Mi A3 Quiz – Answer and Win Mi A3 Smartphone

Amazon Mi A3 Quiz Answers, Amazon 20th May Quiz Answers, Amazon Quiz Answers, Amazon App Mi A3 Quiz All Answers, Amazon Quiz Time Mi A3 Quiz

Q1. Leo Carter became the 4th in T20 cricket and 7th overall to achieve what feat? (Hint : Yuvraj achieved this in 2007)
Ans- Hit 6 Slxes In an over

Q2. David Stern was a former Commissioner of which famous Sports league? (Hint : Players like LeBron James, Michael Jordan played in this league)
Ans- NBA

Q3. Which of these popular animated series is set in the fictional town of Springfield?
Ans- Simpsons

Q4. Utkalika is the state emporium of which Indian state?
Ans- Odisha

Q5. Vayu, Hikka, Kyarr, Maha, and Pavan – what are these that heavily affected India’s west coast in 2019?
Ans- Cyclones


Win JBL Boom Box Speakers | Amazon Quiz Today Answers | 19th May 2020

(All Answers) Amazon Quiz Time – Answer and Win JBL Boom Box Speakers, Amazon JBL Boom Box Speakers Quiz Answers, Amazon 19th May Quiz Answers

Q1. What socio-religious society was formed by Swami Vivekananda in May 1897?
Ans- Ramakrishna Mission

Q2. Long March 5B is a new generation space launch vehicle from which country?
Ans- China

Q3. Sent on May 24, 1844, ‘What hath God wrought?‘ was the first message of what kind?
Ans- Telegraph message

Q4. Which company recently launched a new virtual reality meeting app called Vive Sync?
Ans- HTC

Q5. Under their Basic Plan, how long do you get on a free Zoom video call?
Ans- 40 minutes


Win free 50000 Pay Quiz | Amazon Quiz Today Answers | 18th May 2020

(All Answers) Amazon 50000 Pay Quiz – Answer & Win free 50000 Pay. Amazon 50000 Pay Quiz Time , Amazon Quiz Time All Answers , Amazon 50000 Pay Quiz Answers , Amazon 18th May Quiz Answers , Amazon 50000 Pay Quiz All Answers Time

Q1. Which famous theater personality is known for plays such as ’Odakulu Bimba’, ‘Taledanda’ and ‘The Dreams of Tipu Sultan‘?
Ans- Glrlsh Kamad

Q2. In a recent interview with Pommie Mbangwa, AB De Villiers compared Virat Kohli and Steve Smith to which two greats from another sport?
Ans- Federer and Nadal

Q3. Which of these famous actors featured with Irrfan Khan in the acclaimed movie ‘The Lunchbox‘?
Ans- Nawazuddin Siddiqui

Q4. On May ‘I8 a day is observed to thank everyone involved in trying to find a vaccine to which virus?
Ans- HIV

Q5. What is the name of a WWE Pay per view event that was recorded at the WWE Global Headquarters and broadcast on May 10?
Ans- Money in the Bank


Win Galaxy Z Flip Quiz | Amazon Quiz Today Answers | 17th May 2020

(All Answers) Amazon Galaxy Z Flip Quiz – Answer & Win Galaxy Z Flip- Amazon Galaxy Z Flip Quiz Time , Amazon Quiz Time All Answers , Amazon Galaxy Z Flip Quiz Answers , Amazon 17th May Quiz Answers , Amazon Galaxy Z Flip Quiz All Answers Quiz Time

Q1. What is the name of India’s massive repatriation operation to bring back stranded Indians from different parts of the world?
Ans- Vande Bharat

Q2. CSlR’s new paper-based test strip for COVID-19 is named after which fictional detective?
Ans- Feluda

Q3. Arribada is a unique nesting phenomenon associated with which animal?
Ans- Turtle

Q4. Which person born in May, became the first Asian to win the Nobel Prize?
Ans- Rabindranath Tagore

Q5. Recently which of these birds were sighted in Navi Mumbai in large numbers?
Ans- Flamingo


Amazon Mother’s Day Edition Quiz Answers | Amazon Quiz Today Answers | 16th May 2020

[ANSWER] Mother’s Day Edition Amazon Quiz Answers- Win ₹15000
Mother’s Day Edition Quiz Amazon, Amazon Mother’s Day Edition Quiz Answers, Amazon Quiz Of The Week.

Q1. Who organised a memorial for her mother at St Andrew’s Memorial Church, Grafton in 1908, recognized as the first Mother’s Day celebration?

Answer is – Anna Jarvis

Q2. Mother of Irene and Eve, which Polish born scientist is the only woman to win the Nobel Prize twice?

Answer is – Marie Curie

Q3. Prince Chungthanglen, Rechungvar and Khupneivar are the sons of which proud mother and six time world champion?

Answer is – MC Mary Kom

Q4.Mother of Tara and Preetha, which Madras Christian College graduate was named the 3rd most powerful woman in the world by Forbes in 2008?

Answer is – Indra Nooyi

Q5.When Mother’s Day was first observed, various colours of which flower were used to symbolize whether your mother was living or not?

Answer is – Carnation


Win Dyson Air Purifier Quiz | Amazon Quiz Today Answers | 16th May 2020

[All Answers] Amazon Dyson Air Purifier Quiz | Win Purifier
Amazon Dyson Air Purifier Quiz Answers , Amazon Dyson Air Purifier Quiz

Q1. Chithirai Festival, which was streamed online for the first time, is an annual celebration that takes place in which Indian city?
Ans- Madurai

Q2. Which country is set to launch the remote sensing satellite Artika-M to monitor Arctic climate and environment?
Ans- Russia

Q3. Who is the only cricketer to have scored 50 or more One Day International centuries?
Ans- No one has scored 5O hundreds

Q4. Which star features in the upcoming game ‘Cyberpunk 2077’?
Ans- Keanu Reeves

Q5. What is the name of the Government of India portal where you can get fast track exemptions on drone authorization?
Ans- Garud


Win PlayStation 4 Quiz | Amazon Quiz Today Answers | 15th May 2020

(All Answers) Amazon Sony PS 4 Quiz – Answer and Win Playstation 4

Amazon Playstation 4 Quiz Answers, Amazon 15th May Quiz Answers, Amazon Quiz Answers, Amazon App Playstation 4 Quiz All Answers, Amazon Quiz Time Playstation 4 Quiz

Q1. Which plant species was recently removed from the ‘tree’ category by amending the Indian Forest Act, 1927?

Answer is- Bamboo

Q2. The latest edition of which game series is titled ‘Valhalla’?

Answer is- Assassin’s Creed

Q3. What nine-letter term serves as a noun or adjective that refers to the current holder of a political office

Answer is- Incumbent

Q4. Which app, founded by Zhang Yiming, recently crossed 2 billion downloads?

Answer is- TikTok

Q5. Which of these football leagues is set to restart on 16th May, 2020 after the stoppage due to the COVID-19 crisis?

Answer is – Bundesliga


Win ₹20000 Pay Quiz | Amazon Quiz Today Answers | 14th May 2020

Amazon ₹20000 Pay Quiz – Answer & win ₹20000 Pay Quiz

Q1. In the television Sitcom Friends, Ursula was a twin sister of which character?
Ans- Phoebe

Q2. During the lock-down, which celebrated author is reading a series of short stories on AIR titled ‘Bonding Over the Radio‘ ?
Ans- Ruskin Bond

Q3. What is the name of the multimedia guide on COVID-19 launched by the Union Health Minister?
Ans- COVID Katha

Q4. Blue, yellow, black, green and red – these colours appear on the logo of which of the following?
Ans- Olymplc Games

Q5. Which three nations will co-host the men’s 2026 FIFA World Cup?
Ans- USA, Canada, Mexico


Win Nokia 7.2 Smartphone | Amazon Quiz Today Answers | 13th May 2020

Amazon Nokia 7.2 Quiz – Answer & win Nokia 7.2 Smartphone

There are a total of 1 Prize(s) that will be given under this Contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 31st May, 2020

Amazon Nokia 7.2 Quiz , Amazon Nokia 7.2 Quiz Answers, Amazon 13th May Quiz Answers , Amazon Nokia 7.2 Quiz Winners

Q1. Which mountain peak, 3rd highest in the world, is reported to be visible these days from Siliguri in West Bengal?
Answer is – Kanchenjunga

Q2. To raise money for COVID-19 relief, which former cricketer is auctioning his bat used during the highest successful run chase in an ODI?
Answer is – Herschelle Gibbs

Q3. What is the name of Elon Musk’s newborn son?
Answer is – X/EA-12

Q4. Chakhao, which recently got its GI tag, is a type of aromatic black rice grown in which Indian state?
Answer is – Manipur

Q5. Which country recently launched its first military satellite called Noor 1?
Answer is – Iran


Win ₹7500 Pay Balance | Amazon Quiz Today Answers | 13th May 2020

(All Answers) Amazon The May Quiz – Answer & Win Free ₹7500 Amazon Pay Balance

Amazon The May Quiz, Amazon The May quiz Today Answers, Amazon May quiz All Answers , Amazon May Quiz Winners List , Amazon May Quiz All Correct Answers

1. Name the first Indian feature film that made its public debut at Bombay’s Coronation Theater in May 1913?
Answer– Raja Harischandra

2. On May 23 in 1984, who became the first Indian woman to reach the summit of Mount Everest?
Answer – Bachendri Pal

3. In May 1994, who became the first Indian woman to win the Miss Universe title?
Answer – Sushmita Sen

4. What was the assigned code name of India’s first successful nuclear bomb test on 18 May 1974?
Answer – Smiling Buddha

5. After spending 27 years in prison, who among the following became the president of his country on May 9, 1994?
Answer – Nelson Mandela


Win Armani Exchange Watch | Amazon Quiz Today Answers | 12th May 2020

(All Answers) Amazon Armani Exchange Watch Quiz Answers

Amazon Armani Exchange Watch Quiz Answers, Amazon Quiz Answers, Amazon App Armani Watch Quiz All Answers.

Q1. Which famous lawyer and activist born on 6th May chaired a commission to act as a counter to the British Simon Commission?

Answer is – Motilal Nehru

Q2. Which famous rock band was named after a slang term used by Allied pilots in WWII to describe strange flying objects?

Answer is – Foo Fighters

Q3. Which Amazon Prime series is based on the lives of four friends- Damini, Siddhi, Umang and Anjana?

Answer is – Four More Shots Please!

Q4. Which of these days is observed on 8th May- the birthday of Henry Dunant?

Answer is – World Red Cross Day

Q5. Which of these softwares is a digital collection management system for Indian museums?

Answer is – JATAN


Win ₹50000 Pay Balance | Amazon Quiz Today Answers | 11th May 2020

Q1. Which of these companies has recently announced that they would start making hand and surface sanitizers under the Viroprotek brand?
Ans- Asian Paints

Q2. The San Francisco Conference, which is celebrating its 75th Anniversary, is considered as the birthplace of which organisation?
Ans- United Nations

Q3. India lost its top rank in ICC Test team rankings to which nation on May 1, 2020?
Ans- Australia

Q4. Advait Chandan is directing a Hindi movie starring Aamir Khan and Kareena Kapoor based on which famous Tom Hanks film?
Ans- Forrest Gump

Q5. Which of these rulers born on 9th May participated in the famous Battle of Haldighati?
Ans- Maharana Pratap


Win Samsung Galaxy M20 | Amazon Quiz Today Answers | 10th May 2020

Amazon Daily Quiz Time Quiz Answers – Win Free Samsung Galaxy M20
Amazon Samsung Galaxy M20 Quiz , Amazon Quiz Samsung Galaxy M20 , Amazon Samsung Galaxy M20 Quiz Answers , Amazon Daily Quiz , Amazon Samsung Galaxy M20 Quiz

Q1. Which of these is a series of annual prizes awarded by Columbia University for journalism, letters, drama and music?

Answer is – Pulitzer

Q2. The saffron cultivated in which of these regions has recently received the GI (Geographical Indication) tag?

Answer is – Kashmir

Q3. Since 2016, the UN celebrates April 26 as the International _________ Disaster Remembrance Day. Fill in the blank.

Answer is – Chernobyl

Q4. Paatal Lok is an upcoming Amazon Prime series. It is made under whose production house?

Answer is – Anushka Sharma

Q5. Which renowned writer born on 7th May famously renounced his knighthood after the Jalianwala Bagh massacre?

Answer is – Rabindranath Tagore


Win Sony Headphones | Amazon Quiz Today Answers | 9th May 2020

(ANSWER) Sony Headphones Amazon Quiz – Answer and Win Sony 1000XM3 Headphones
Sony 1000XM3 Headphones Quiz Answers Amazon, Amazon Sony 1000XM3 Headphones Quiz Answers, Amazon Sony 1000XM3 Headphones Quiz Answers

Q1. ‘The Butterfly Nebula’, ‘Pillars of creation’, ’Jupiter’s Aurora’ are some of the pictures taken by which iconic 30 year old object?

Answer is – Hubble Telescope

Q2. Who received the National Film Award for Best Child Artist for the 1970 film ‘Mera Naam Joker’?

Answer is – Rishi Kapoor

Q3. Which organisation has developed a ventilator called VITAL for COVID-19 patients?

Answer is – NASA

Q4. Who had captained the Indian football team to victory in the 1962 Asian Games?

Answer is – Chuni Goswami

Q5. Which company is currently testing SpaceShipTwo – their reusable commercial spacecraft designed to carry eight people into space safely?

Answer is – Virgin Galactic


Amazon Mother’s Day Edition Quiz Answers | Amazon Quiz Today Answers | 9th May 2020

[ANSWER] Mother’s Day Edition Amazon Quiz Answers- Win ₹15000
Mother’s Day Edition Quiz Amazon, Amazon Mother’s Day Edition Quiz Answers, Amazon Quiz Of The Week.

Q1. Who organised a memorial for her mother at St Andrew’s Memorial Church, Grafton in 1908, recognized as the first Mother’s Day celebration?

Answer is – Anna Jarvis

Q2. Mother of Irene and Eve, which Polish born scientist is the only woman to win the Nobel Prize twice?

Answer is – Marie Curie

Q3. Prince Chungthanglen, Rechungvar and Khupneivar are the sons of which proud mother and six time world champion?

Answer is – MC Mary Kom

Q4.Mother of Tara and Preetha, which Madras Christian College graduate was named the 3rd most powerful woman in the world by Forbes in 2008?

Answer is – Indra Nooyi

Q5.When Mother’s Day was first observed, various colours of which flower were used to symbolize whether your mother was living or not?

Answer is – Carnation


Amazon Pay Later Quiz Answers | Amazon Quiz Today Answers | 9th May 2020

[ANSWER] Pay Later Amazon Quiz Answers- Win ₹20000
Pay Later Quiz Amazon, Amazon Pay Later Quiz Answers, Amazon Quiz Of The Week.

Q.You can avail instant credit for your purchases on Amazon.in using ‘Amazon Pay Later’. Which of these is true about Amazon Pay Later?

A. All of the above

Q. Which payment methods can be used for repayment of purchase made using Amazon Pay Later?

A. Net banking/credit card

Q. Amazon Pay Later can be used to pay for which of the following?

A. All of the above

Q. Which of the following is a step to register for Amazon Pay Later?

A. Enter Permanent Account Number (PAN)

Q. With Amazon Pay Later, you can buy multiple times through the month and pay the full amount at once next month. True or False?

A. True


Answers Of Apple Watch Quiz | Amazon Quiz Today Answers | 8th May 2020

Q1. Which western astrological star sign is represented by the twins Castor and Pollux?

Answer is – Gemini

Q2. For playing the lead character in which movie did Irrfan Khan win the National Film Award for Best Actor in 2012?

Answer is – Paan Singh Tomar

Q3. A venomous snake species recently found in Arunachal Pradesh has been named after which fictional character?

Answer is – Salazar Slytherin

Q4. Meteor Fireball 350 is a new product of which iconic bike manufacturer?

Answer is – Royal Enfield

Q5. In association with which organisation did WhatsApp recently introduce the ‘Together at Home’ series of stickers?

Answer is – WHO


Answers Of ₹10000 Pay Quiz | Amazon Quiz Today Answers | 7th May 2020

Q1. Which of the following movies starring Irrfan Khan won the Oscar for Best Picture?

Answer is – Slumdog Millionaire

Q2. The largest car making manufacturing plant in the world recently resumed operations in Wolfsburg, Germany. Which company operates it?

Answer is – Volkswagen

Q3. On 1st May 2020, which country reached the top of the ICC T20I rankings for the first time since the rankings were introduced?

Answer is – Australia

Q4. Which of these critically endangered animals was recently spotted at Kolkata ghats after almost 30 years?

Answer is – Gangetic Dolphin

Q5. How do we better know the viral meme where a group of Ghanian pallbearers can be seen dancing to the tune of Astronomia?

Answer is – Coffin dance


If this article is helpful for you then comment in comment box. When you play Amazon quiz Daily. So, we can help you quickly as possible.

Thank-You


Visit Home Page Daily for new Free Recharge Tricks and new discount Deals

You can click on the bell icon NAYAG Tricks Bell iconto subscribe us in the right Corner of you desktop or mobile. Get Latest Offers and Deals on Facebook, Join NAYAG Tricks FB Group

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here