Amazon Samsung Quiz – Answer and Win Samsung Gear Sport

0

Amazon Samsung Gear Sport Quiz Answers


(All Answers) Amazon Samsung Quiz – Answer and Win Samsung Gear Sport 


Amazon Samsung Gear Sport Quiz Answers, Amazon 3rd August Quiz Answers, Amazon Quiz Answers, Amazon App Samsung Gear Sport Quiz All Answers, Amazon Quiz Time Samsung Gear Sport Quiz – Hi Guys, Hope You Doing Wonderful Nowadays & Looting The Free Recharge With Free Recharge Apps. Here comes Another Amazon Samsung Gear Sport Related Quiz.

Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets Etc.

Yesterday We have Posted Amazon Moto G6 Quiz & Its Answers & Today Also Amazon India Has Announced Another New Quiz Regarding Fashion That is  The Amazon Samsung Gear Sport Quiz, Where They Are Giving Away free Playstation 4 Pro.


Amazon Samsung Gear Sport Quiz – Answer and Win  Samsung Gear Sport 

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App

1, Just Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store

2. Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account

3. Now Just Go To Home Page Of The App & Scroll Down Below & You will be Able To See The Banner Of “Amazon Samsung Gear Sport Quiz“ Like This

4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button 

NAYAG Tip: For Our Reader’s  Easiness , We Have Solved All The Questions Of This Amazon  Samsung Gear Sport Quiz& You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below

Answers Of Amazon Samsung Gear Sport Quiz

Amazon Samsung Gear Sport Quiz Answers: 6th October

1. Fact or Myth : The Great Wall of China can be seen with the unaided human eye from space

Answer. Myth

2. What is the currency of Sweden?

Answer. Krona

3. In 2014, 55.1 crore votes were cast in a single general election, breaking the Guinness World Record for largest voter turnout. Which country has this record?

Answer. India

4. It rains diamonds on Saturn and Jupiter

Answer. True

5. Which cricketer recently became the youngest Indian to score a century on his test debut?

Answer. Prithvi sha

Amazon Samsung Gear Sport Quiz Answers

Q1. Who is India’s Minister of External Affairs as of 2018?

Answer – Sushma Swaraj

Q2. Who was the second man to walk on the moon?

Answer – Edwin Buzz Eldrin

Q3. Which Indian most recently received the Nobel prize?

Answer – Kailash Satyarthi

Q4. If you were hiking the Incan trail you would end up at ___?

Answer – Maachu Picchu

Q5. In context to geography, what are ‘Isohyets’?

Answer – Lines on a Map showing Equal Rainfall

Now You Are Eligible To Win Free  Samsung Gear Sport On This Amazon  Samsung Gear Sport Quiz


More Details Of This Amazon Quiz:

This Contest will commence on 3 August 2018 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.

The declared winner(s) will be eligible for winning a Samsung Gear Sport Smartwatch referred to as “Prize(s)”).

 


Visit Home Page Daily for new Free Recharge Tricks and new discount Deals

You can click on the bell icon NAYAG Tricks Bell iconto subscribe us in the right Corner of you desktop or mobile. Get Latest Offers and Deals on Facebook, Join NAYAG Tricks FB Group

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here