Amazon SONY TV Quiz- Answer Win Free SONY BRAVIA TV

0

Amazon SONY TV Quiz


Amazon SONY TV Quiz- Answer Win Free SONY BRAVIA TV


Amazon TV Quiz , Amazon Bravia SONY TV Quiz Answers , Amazon SONY TV Quiz Answers – Hi Guys, Hope You Guys Are Enjoying Our Amazon Quiz Relates Stuffs Like Ready made Amazon Quiz Answers Of All Amazon India Quiz Appears On Amazon India App Regularly. We Have Already Posted The Amazon Samsung gear Quiz .

Today Amazon Has Declared The Another Quiz , That is Amazon SONY TV Quiz Related To SONY BRAVIA TV. BRAVIA is a brand of Sony Visual Products Inc., a wholly owned subsidiary of Sony Corporation, and used for its television products. Its backronym is “Best Resolution Audio Visual Integrated ArchitectureAmazon SONY TV Quiz- Answer Win Free SONY BRAVIA TV

Amazon is Giving Away Free SONY BRAVIA TV (Sony 80 cm 32 inches Bravia KLV-32R412D HD Ready LED TV) For Just Giving The Correct Answers Of The Amazon Bravia TV Quiz. A Total 4 Lucky Winners Will Win The SONY Bravia Televisions From Amazon For Free Of Cost By Just Participating & Giving True Answers Of This Quiz.


Amazon SONY TV Quiz Winners & Prize 

There Will be Total 4 Winners Of This Quiz & The Prize That is Sony 80 cm (32 inches) Bravia KLV-32R412D HD Ready LED TV will be delivered to the winner Of This Quiz on or before 31st May 2018

You Can View All Previous Amazon Quiz Winners List Here –


Amazon SONY TV Quiz – How To Participate 

1, First Of All Just Install The Amazon India App in Your Smartphone By Clicking Here

2. Now Sign up Or Sign in into Your Amazon Account

3. Open The Amazon App Home Page

4. Scroll Down Below On Home Page Till You Finds The Following Banner On it

5. Click On The Banner & You Will Be in Amazon Quiz Section

6. Click On Amazon SONY BRAVIA TV Quiz Banner & Follow Below Answers To Successfully Completes It.


Amazon SONY BRAVIA TV Quiz Answers – 7th October

Question 1. Which element was discovered on the Sun before it was discovered on Earth?

Answer. Helium

Question 2. Which variety of tea forms the base for a traditional Irish Breakfast Tea?

Answer. Assam

Question 3. Vlad the Impaler was an emperor in Romania in the 14th century. Which of these fictional characters was inspired by him?

Answer. Dracula

Question 4. There is a theory that the universe will come to an end when its ever-increasing rate of expansion causes all matter to basically fly apart. What is the term applied to this theory?

Answer. The Big Rip 

Question 5. India’s first corn festival was recently held in which of these cities?

Answer. Chhindwara

Amazon BRAVIA TV Quiz Answers & Questions 

1. he ‘Rock Bottom Prices’ sale on Amazon.in offers lowest ever prices on select __. Fill in the blanks.
Answer – Televisions
2. Which of these is NOT a TV brand participating in the ‘Rock Bottom Prices’ event.Answer – Patankali

3. Only TVs which have customer rating of 3.5 stars (out of 5) and above will be on offer during the ‘Rock Bottom Prices’ event

Answer – True

4.Which of these is NOT a benefit of shopping for TVs on Amazon.in?

Answer – Free Auto Rides for 10 years

5. The Union Budget 2018 affects TV prices, as duty on imported TV panels increased from 7.5% to __. Fill in the blanks.

Answer – 15%

Bingo !! You Have Successfully Completed The Amazon TV Quiz & If You are Lucky Enough Then You Will Find Below Success Banner On Your Screen.


Terms & Conditions Of This Quiz

1. This Contest will commence from 20th March 2018 12:00:01 a.m. (IST) to 10th April 2018 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”)2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 3 (Three) participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 4 (four) participants will be selected as winners of the Contest.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning a Sony 80 cm (32 inches) Bravia KLV-32R412D HD Ready LED TV (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

 


Visit Home Page Daily for new Free Recharge Tricks and new discount Deals

You can click on the bell icon NAYAG Tricks Bell iconto subscribe us in the right Corner of you desktop or mobile. Get Latest Offers and Deals on Facebook, Join NAYAG Tricks FB Group

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here