(All Questions) Amazon Seagate Quiz – Answer and Win Seagate 5TB Hard Drive

0

(All Questions) Amazon Seagate Quiz – Answer and Win Seagate 5TB Hard Drive. Amazon Seagate 5TB Hard Drive Quiz Answers, Amazon Seagate Quiz Answers, Amazon Seagate Quiz Answers, Amazon App Seagate Quiz All Answers, Amazon Quiz Time Seagate QuizHello friends, Looking for amazon quiz answers today? you are at right place.

(All Questions) Amazon Seagate Quiz – Answer and Win Seagate 5TB Hard Drive


Amazon Quiz Time Daily 8-12

Where to Play Quiz- Amazon App

No. of Question- 5

Contest Timming- 8 A.M. to 10 A.M.

Winner Will Get- Seagate 5TB Hard Drive

Validation- Amazon App, Sign-In Account, Answer Complete Correct Anwser


Amazon Seagate Quiz – Answer and Win Seagate 5TB Hard Drive

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App

1, Just Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store

2. Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account

3. Now Just Go To Home Page Of The App & Scroll Down Below & You will be Able To See The Banner Of “Amazon Seagate Quiz“ Like This

4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button 

Amazon Seagate 5TB Hard Drive Quiz Answers: 30th November

1. Which of these is NOT considered to be a ‘macro-nutrient’?
Answer: Vitamins

2. ‘Fugdi’ is a folk dance, performed by women dancers forming circles or rows. Which state/region does it come from?
Answer: Goa/Konkan

3. The State Bank of India was previously known as ______
Answer: Imperial Bank of India

4. What is the national sport of Bangladesh?
Answer: Kabaddi

5. National Milk Day is celebrated in India each year on Verghese Kurien’s birthday. When was this recently celebrated?
Answer: November 26

Amazon Seagate 5TB Hard Drive Quiz Answers:

Q1. What kind of weapon is a falchion?

Ans : A sword

Q2. The ‘Dalkhai’ dance originated in which part of India?

Ans : Odisha

Q3. In 1927, who launched the ‘Mahad Satyagraha’?

Ans: Dr. B. R. Ambedkar

Q4. Who created history by becoming the first Indian woman wrestler to bag gold in Asian Games at the currently ongoing Aisian Games 2018?

Ans : Vinesh Phogat

Q5. Vinesh Phogat who recently won gold at the Asian Games, is the sister of Geeta and Babita Phogat whose careers were highlighted in the Bollywood movie ‘Dangal’.

Ans :True

Now You Are Eligible To Win Free Seagate 5TB Hard Drive On This Amazon Seagate Plus Quiz


More Details Of This Amazon Quiz Of Seagate:

This Contest will commence on 24 August 2018 from 08:00:01 a.m. (IST) to 24 August 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.

The declared winner(s) will be eligible for winning a Seagate 5TB external hard drive (hereinafter referred to as “Prize(s)”).


Visit Home Page Daily for new Free Recharge Tricks and new discount Deals

You can click on the bell icon NAYAG Tricks Bell iconto subscribe us in the right Corner of you desktop or mobile. Get Latest Offers and Deals on Facebook, Join NAYAG Tricks FB Group

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here