Subscribe NAYAG & Get Rs 500 Amazon Gift Card! Know More

Flipkart FAKE OR NOT FAKE Answers 13 October 2020

Flipkart FAKE OR NOT FAKE Answers 12 October 2020, Flipkart Fake or Not Daily Answers, Flipkart Fake or Not Answers, Flipkart Fake or Not Proof. Hello NAYAG Readers, Hope You are enjoying our deals and getting amazing sicouts and cashbacks. Recently We have Posted Nielsen Panel Confluence More App Survey. This is also like Amazon Quiz Answers Today. Here, You can win free Flipkart Gifts and Flipkars Super Coins by answering Flipkart FAKE OR NOT FAKE questions. It is very easy to participate in this contest and just tell you the answers given below and you too will win Flipkart Gift and Supercoins. So, Just don’t waste more time and get into the pool of Questions and Reward 😉

newSubscribe & Get Rs 500 Free Amazon Voucher Know More

Top Rewards Prizes Today

  • ₹1000 gift vouchers for 100 winners
  • ₹50 gift vouchers for 3000 winners
  • Supercoins for remaining winners

Also Read |

How To Play Flipkart FAKE OR NOT FAKE 

  • First of all, you have to download and login with Flipkart App
  • Your Flipkart app is updated or it will be kept, otherwise you will not show the option of quiz
  • Then you have to go to the Flipkart video section which is seen below.
  • There you will see a contest video of FAKE OR NOT FAKE Quiz in the top
  • Then you have to start the video by click on play and win, all the questions will come inside the video, you just have to answer them, you have to watch the whole video
  • I have given the answer of all today’s questions to the bottom, just by joining the contest as much as possible.
  • You can check your prize by going to My Rewards option

If you have given a wrong answer in Fake or Not, then you can retake it & correct your answer even after checking rewards.

Also Read:- PayTM First Games Refer and Earn

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 13th October 2020

1. The 91 in Bira logo is a reference to the number of flavours they have

Answer: Fake

2. A football team socially distanced from its opponent and lost 37-0

Answer: Not Fake

3. Hello was the name of Alexander Graham Bell’s wife

Answer: Not Fake

4. Australia gave email address to trees

Answer: Not Fake

5. India’s national emergency number is 112

Answer: Not Fake

Flipkart Fake Or Not Answers 12th October 2020

1.bricks from indus valley civilization were used to build railways
Ans:-not fake

2.nepal government held a meeting
Ans:-not fake

3.countries can claim planets in solar system for themselves
Ans:-fake

4.batman character 2was taken from a mayan sculpture
Ans:-fake

5.tamil is the official language of singapore
Ans:- not fake

Flipkart Fake Or Not Answers 11th October 2020

1.the taj mahal palace hotel is the first building in india to be trademarked
Ans:-not fake

2. the kiwi fruit is native to india
Ans:-fake

3.the worlds youngest author is a 5yr old
Ans:-fake

4.the word god can be seen on turtles shell
Ans:- not fake

5. the padma bhushan can be to foreigners
Ans:- not fake

Also Read:- MyTeam11 Fantasy Cricket Refer and Earn

Flipkart Fake Or Not Answers 10th October 2020

1.one american city honoured dr B.R ambedkar by having his and his wife photo on the bus
Ans:-fake

2.children under the age of 14 cannot experience depression
Ans:-fake

3. as we age we get shorter
Ans:-not fake

4.the worlds first computer programmer was a woman
Ans:- not fake

5.unicorn is the national aniaml of a country
Ans:- not fake


Flipkart Fake Or Not Answers 9th October 2020

1.india hasn,t won an olympic medal in hockey after introducing artificial grass
Ans: *fake*

2.a letter is received after 100 years it was posted
Ans:-not fake

3.police employing geese for patrolling duty
Ans:-not fake

4.the five letters k j h p h on kxip logo represents the owner names
Ans:-fake

5.rainbow colour corn is edible
Ans:- not fake


Flipkart Fake Or Not Answers 8th October 2020

1.worlds highest air strip is in India
Ans:-not fake

2.seawater is salty due to fish urine
Ans:-fake

3.Titanic II will take the same route as the original ship
Ans:-not fake

4.an egyptian mummy was issued a passport for travel
Ans:not -fake

5.holywood sign in los angles was once made into hollyweed
Ans:- not fake


Flipkart Fake Or Not Answers 7th October 2020

  1. Not Fake
  2. Not Fake
  3. Fake
  4. Not Fake
  5. Fake

Flipkart Fake Or Not Answers 6th October 2020

1.an indian teenager built the smallest satellite to be launched in space
Ans:-not fake

2.pyramids are only found in Egypt
Ans:-fake

3.the youngest person to receive heart surgery was one minute old
Ans:-not fake

4. Raja Harishchandra was the first motion picture shot in India
Ans:-fake

5.an american team is called bengals and has a bengal tiger as mascot
Ans:-not fake


Flipkart Fake Or Not Answers 5th October 2020

1.Donald duck was banned in some countries because the cartoon doesnt wear pants
Ans:-fake

2.a man chanted Modiji for 24 hours on youtube channel
Ans:-not fake

3.the organisation that names hurricanes ran out of names for this year
Ans:-not fake

4 a leopard entered tajs .ranthambore resort
Ans:-fake

5 boy misses neet after coming 10 minutes late after travelling 700 kms
Ans:- not fake


Flipkart Fake Or Not Answers 4th October 2020

Q. The sale of e-cigarettes is banned in India.
Ans. Not Fake

Q. Cutting an earthworm into two produces two new earthworms
Ans. Fake

Q. A man lied about being covid +ve to spend time with his lover
Ans.Not fake

Q. OM SHANTI OM is Deepika padukone Debut film
Ans. Fake

Q. Sunil Chetri has scored more international goals then Lionel Messi
Ans. Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 3rd October 2020

1. Kerala to launch water taxis from October 2020
Not Fake

2. Different countries see different phases of the Moon on the same day
Fake

3. Facebook’s main colour is blue because Mark Zuckerberg has a red-green color blindness
Not Fake

4. Laika the dog was the first animal sent to space
Fake

5. Sunil Chhetri has scored more international goals than Lionel Messi
Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 2nd October 2020

1.in 1948 no one was awarded nobel peace prize
Ans:-not fake

2.robot dogs are being used to maintain social distance in singapore
Ans:-not fake

3.apple inc gets its name from the apple that fell on issac newton
Ans:-fake

4.moon completes one revolution around earth in a single day
Ans:-fake

5.did rishi kapoor buy award for bobby
Ans:- not fake


Flipkart Fake Or Not Answers 1st October 2020

1.american president Donald trump told people to vote twice

Ans :- Not fake

2.the fruit sitaphal is native to India

Ans: – Fake

3.chinese tourists were seen on INdian side of pangong lake

Ans: – Fake

4.Bajrangi Bhaijhan was partly inspired by an old telugu movie

Ans :- Not fake

5.one of the worlds expensive coffee is from animals poop

Ans :- Not fake


Flipkart Fake Or Not Answers 30th September 2020

Q1. Canadian PM Justin Trudeau backs Tamil Nadu anti hindu movement
Ans. Fake

Q2. There is no gravity in space
Ans. Fake

Q3. High Heels were originally made for men
Ans. Not Fake

Q4. Akbar had Mahabharata translated into Persian under the name ‘Razmnama’
Ans. Not Fake

Q5. Donald Trump had a cameo role in the movie Home Alone
Ans. Not Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 29th September 2020

1.frequently cracking your knuckles can cause arthritis
Ans:-fake

2.ministry of corporate affairs to give laptops to students at 3500
Ans:-fake

3.pluto’s highest mountain ranges are named Edmund Hillary and Tenzing Norgay
Ans:-not fake

4.Amrish puri acted in steven spielbergs movie
Ans:-not fake

5.a bar in delhi sells fresh air to people
Ans:- not fake


Flipkart Fake Or Not Answers 28th September 2020

1.the payment app BHIM is named after Dr.B.R ambedkar
Ans:-not fake

2.every year sudha murthy spends one day selling vegetables
Ans:-fake

3.cancers can be caused by bacteria and virus
Ans:-not fake

4.dandruff can spread from one person to another
Ans:-fake

5.akshay kumar drinks cow urine
Ans:- not fake


Flipkart Fake Or Not Answers 27th September 2020

1) Dangal is the highest earning non english foreign language movie in china

Answer: Not Fake

2) India was declared Polio free by the WHO

Answer: Not Fake

3) Tata Motors has launched a Cab service to compete against Uber and Ola

Answer: Fake

4) Skin is the largest organ in the human body

Answer: Not Fake

5) Jingle bells written for Christmas

Answer: Fake


Flipkart Fake Or Not Answers 26th September 2020

1) Lalu Prasad Yadav has a daughter named after government legislation.

Answer: Not Fake

2) Nasa recorded Om sound from the Sun

Answer: Fake

3) Humans are either right brained (creative) or left brained (logical)

Answer: Fake

4) A female python laid eggs despite not being near a male for 15 years

Answer: Not Fake

5) First international cricket match was played between USA and Canada

Answer: Not Fake

Terms & Conditions Flipkart Fake or Not Quiz:-

  • The Winners Will Get Their Prize Within 60 Days
  • You Can Attempt Flipkart Fake or Not Offer Only Once.
  • Flipkart Fake or Not can be found inside Flipkart Games Section.
  • You Can Win Any Reward from 5 Supercoins to Rs.1000 Flipkart Gift Voucher.
  • The Contest is made for fun.
  • You Can Attempt Quiz Daily and get a Chance to Win Daily.
Share on:

Related Posts

Leave a Comment