Flipkart Super Fan Quiz Answers Today | Daily

Flipkart Super Fan Quiz Answers Today 2021 | Daily. Flipkart Supar Fan winner, Flipkart Super Fan Quiz Answers. Flipkart Super Fan Quiz 2021 – Today the Flipkart India came with new Quiz content for you guys. Are You Fan of Celeb test it out.

Another day, another opportunity that will get you some cool prizes. If you guys are waiting for the Flipkart Quiz Answers then the wait is over. Today I am going to reveal all the answers that are 100% correct.

In this you just have to answer their Video questions and if the answer to your question is correct, then you get to win the free prize by winning Flipkart Super Fan Ananya pandey Answers.

Also Read | Flipkart Daily Trivia Answers Today

You can comfortably win Top prize and I will tell you in my friends that I will help you in winning, I will bring these answers to your questions for you and you just have to participate in that contest. You have to win by giving my answer there.

Subscribe Our YouTube Channel

Flipkart Super Fan Quiz Answers

Also Read:- Flipkart FAKE OR NOT FAKE Answers Today

Top Rewards Prizes Today

  • ₹1000 gift vouchers for 100 winners
  • 1 Super Fan
  • Supercoins for remaining winners

Free Fire Players can use Free Fire Stylish Name such as Free Fire Name Boss.
SBI FASTag Apply is necessary in new year. For party use Zomato Pro Membership to order food.

Also Read:- How Amazon Quiz Winners are Selected

How To Play And Win Flipkart Super Fan Quiz

  • First of all, you have to download and login with Flipkart App
  • Your Flipkart app is updated or it will be kept, otherwise you will not show the option of quiz
  • Then you have to go to the Flipkart video section which is seen below.
  • There you will see a contest video of Flipkart Super Fan Tapsee Pannu Quiz in the Play & win Lakhs Daily Sections
  • Then you have to start the video by click on play and win, all the questions will come inside the video, you just have to answer them, you have to watch the whole video
  • I have given the answer of all today’s questions to the bottom, just by joining the contest as much as possible.
  • You can check your prize by going to My Rewards option

Also Read:- PayTM First Games Refer and Earn

Flipkart Video presents SuperFan Quiz Answers- Episode-1 (Kareena Kapoor Khan)

Question 1. What was the name my grandfather wanted to give me?
Answer:- Sidhima

Question 2. What do you think I like more?
Answer:- Sunset

Question 3. What was the summer course I took in Harvard?
Answer:- Micro Computers and Info tech

Question 4. What is my favourite corner in my house?
Answer:- The Balcony

Question 5. How many pairs of jeans do I own?
Answer:- 50-55 pairs

Question 6. What’s my Favorite pass time with Taimur?
Answer:- Reading

Question 7. My second favourite holiday destination is New York
Answer:- FALSE

Question 8. My favourite dessert is Dal Ka Halwa
Answer:- FALSE

Question 9. I would love to be a lead in my own biopic
Answer:- TRUE

Question 10. My favourite Saif Ali Khan performance is?
Answer:- Dil Chahta hai

Flipkart Video presents SuperFan Quiz Answers- Episode-2 (Jacqueline Fernandez)

Question 1. What is the last thing I do before I sleep?
Answer:- Pray

Question 2. What is my Favourite Indian desert?
Answer:- Rasgulla

Question 3. What is my least favourite Vegetable?
Answer:- Karela

Question 4. What is that one social Media trend that really bugs me?
Answer:- Challenges

Question 5. I always carry a marble angel in my bag. Who gifted me this angel?
Answer:- My Mom

Question 6. What is that one thing I always offer guests when they come home?
Answer:- Dates

Question 7. I have 2 pole at Home
Answer:- True

Question 8. If i wasn’t in India I would have love to stay in New York
Answer:- False

Question 9. The First Hindi film I watched was
Answer:- Devdas

Question 10. My first Bollywood crush was
Answer:- Salman khan

Flipkart Video presents SuperFan Quiz Answers- Episode-3 (Sara Ali Khan)

Question 1. What is my Favourite holiday Destination in India?
Answer:- Himachal Pradesh

Question 2. Whai sis my favourite cheat meal?
Answer:- Mithai

Question 3. Which classical form dance I am more trained for?
Answer:- Odissi

Question 4. What is the name of my pet turtle
Answer:- Mr.T

Question 5. What is my favourite type of Atta
Answer:- Makki

Question 6. I have a fake twitter account
Answer:- True

Question 7. I lost weight during the Kedarnath shoot
Answer:- False

Question 8. My favourite form of exercise is weight training
Answer:- False

Question 9. My favourite Karan Johar film____
Answer:- Kabhi Khushi Kabhie Gham

Question 10. Out of all moms films my favourite performance of her is____
Answer:- Chameli Ki Shaadi

Flipkart Video presents SuperFan Quiz Answers- Episode-4 (Tapsee Pannu)

Question 1. The first poster I ever put in my room was of which actor?
Answer:- John Abrahim

Question 2. Who am I more scared of ?
Answer:- My Dad

Question 3. What is the one habit I just cant rid of?
Answer:- Nail Bitting

Question 4. If I were to get a third tattoo what would the tattoo be?
Answer:- My birth date

Question 5. Which Delhi street food do i miss the most?
Answer:- Cholae Bhature

Question 6. I am a
Answer:- Morning person

Question 7. In my college I developed an app called Fontswap
Answer:- True

Question 8. Once while playing Badminton, I hit my younger so hard in the head she had to go to hospital
Answer:- False

Question 9. The first film I saw in movie theatre was
Answer:- Chotta chetan

Question 10. I can speak __ languages
Answer:- 5

Flipkart Video presents SuperFan Quiz Answers- Episode-5 (Ananya Panday)

Question 1. What is my secret talent?
Answer:- Touching my tongue to my nose

Question 2. What is my favourite team sport?
Answer:- Cricket

Question 3. What is my favourite ice cream flavour?
Answer:- Cookies and cream

Question 4. My favourite family trip was to which place?
Answer:- Africa

Question 5. I am allergic to cheese
Answer:- False

Question 6. One emoji that I use the most is eye roll
Answer:- False

Question 7. The first thing I do in the morning is check my phone
Answer:- True

Question 8. If this was remade today I would love to be a part of it. the film is ————
Answer:- Kuch Kuch Hota hai

Question 9. I regularly use this movie dialogue . The dialogue is -——
Answer:- Main apni favourite hoon

Question 10. If my life had a hindi theme song then it would be ———
Answer:- Ankhiyon se goli maare

Flipkart Video presents SuperFan Quiz Answers- Episode-6 (Mallika Arora)

Question 1. What is the most daring thing I have ever done?
Answer:- Swimming with Sharks

Question 2. What dish do I cook the best?
Answer:- Green Thai Curry

Question 3. What is that one habit I just can’t get rid of?
Answer:- Over-packing

Question 4. What was my favourite subject in school?
Answer:- History

Question 5. What is that one word I use a lot?
Answer:- Seriously

Question 6. Badminton is my favourite sport
Answer:- FALSE

Question 7. My perfect date night is a long walk on the beach
Answer:- FALSE

Question 8. The hindi film song which best describes me is__
Answer:- Oh Haseena Zulfon Waali

Question 9. The first ad I did was for__
Answer:- Amusement Park

Question 10. My favourite hindi movie is__
Answer:- Qayamat Se Qayamat Tak

Flipkart Super Fan Quiz Answers Today 3 February 2021

Q1. What is the most daring thing I have ever done?
Answer 1: Swimming with Sharks

Q2. What dish do I cook the best?
Answer 2: Green Thai Curry

Q3. What is that one habit I just can’t get rid of?
Answer 3: Over-packing

Q4. What was my favourite subject in school?
Answer 4: History

Q5. What is that one word I use a lot?
Answer 5: Seriously

Q6. Badminton is my favourite sport
Answer 6: False

Q7. My perfect date night is a long walk on the beach
Answer 7: False

Q8. The hindi film song which best describes me is _____
Answer 8: Oh Haseena Zulfon Wali

Q9. The first ad I did was for _____
Answer 9: Amusement Park

Q10. My favourite hindi movie is _____
Answer 10: Qayamat Se Qayamat Tak

Flipkart Super Fan Malaika Arora Khan Quiz Answers – 12th October 2020

1) What is the most daring thing I have ever done?

Answer : Swimming with Sharks

2) What dish do cook the best?

Answer : Green Thai Curry

3) What is that one habit i just cant get rig of?

Answer : Over Packing

4) What was my favourite subject in school?

Answer : History

5) What is that one word I use a lot?

Answer : Seriously

6) Badminton is my favourite sport

Answer : False

7) My perfect date night is a long walk on the beach

Answer : False

8) The Hindi song which best describes me is -—

Answer : Oh Haseena Zulfon Waali

9) The first ad I did was for———-

Answer : Amusement Park

10) My favourite Hindi movie is

Answer : Qayamat Se Qayamat tak


Flipkart Super Fan Ananya pandey Quiz Answers – 11th October 2020

1) What is my secret talent?

Touching my tongue to my nose

2)What is my favourite team sport?

Cricket

3) What is my favourite ice cream flavour?

Cookies and cream

4) My favourite family trip was to which place?

Africa

5) I am allergic to cheese

False

6) One emoji that I use the most is eye roll

False

7) The first thing I do in the morning is check my phone

True

8) If this was remade today I would love to be a part of it. the film is -————

Kuch Kuch Hota hai

9) I regularly use this movie dialogue . The dialogue is -——-

Main apni favourite hoon

10) If my life had a hindi theme song then it would be -———-

Ankhiyon se goli maare


Flipkart Super Fan Tapsee Pannu Quiz Answers – 10th October 2020

1) The first poster I ever put in my room was of which actor?
Ans: John Abrahim

2) Who am I more scared of ?
Ans: My Dad

3) What is the one habit I just cant rid of?
Ans: Nail Bitting

4) If I were to get a third tattoo what would the tattoo be?
Ans: My birth date

5) Which Delhi street food do i miss the most?
Ans: Cholae Bhature

6) I am a
Ans: Morning person

7) In my college I developed an app called Fontswap
Ans: True

8) Once while playing Badminton, I hit my younger so hard in the head she had to go to hospital
Ans: False

9) The first film I saw in movie theatre was
Ans: Chotta chetan

10) I can speak __ languages
Ans: 5

Flipkart Super Fan Quiz Answers Timing Schedule

Here You will get Fastest and Latest Answer Daily of Super Fan Quiz. These answer and Quiz Will be available on everyday given below:-

From Starting of Month 1st-10th March 2021

  • Flipkart Super Fan Quiz Answers Today 1 March 2021
  • Flipkart Super Fan Quiz Answers Today 2 March 2021
  • Flipkart Super Fan Quiz Answers Today 3 March 2021
  • Flipkart Super Fan Quiz Answers Today 4 March 2021
  • Flipkart Super Fan Quiz Answers Today 5 March 2021
  • Flipkart Super Fan Quiz Answers Today 6 March 2021
  • Flipkart Super Fan Quiz Answers Today 7 March 2021
  • Flipkart Super Fan Quiz Answers Today 8 March 2021
  • Flipkart Super Fan Quiz Answers Today 9 March 2021
  • Flipkart Super Fan Quiz Answers Today 10 March 2021

In Mid Month From 11th- 20th March

  • Flipkart Super Fan Quiz Answers Today 11 March 2021
  • Flipkart Super Fan Quiz Answers Today 12 March 2021
  • Flipkart Super Fan Quiz Answers Today 13 March 2021
  • Flipkart Super Fan Quiz Answers Today 14 March 2021
  • Flipkart Super Fan Quiz Answers Today 15 March 2021
  • Flipkart Super Fan Quiz Answers Today 16 March 2021
  • Flipkart Super Fan Quiz Answers Today 17 March 2021
  • Flipkart Super Fan Quiz Answers Today 18 March 2021
  • Flipkart Super Fan Quiz Answers Today 19 March 2021
  • Flipkart Super Fan Quiz Answers Today 20 March 2021

And also at Month End 21st-31st of March

  • Flipkart Super Fan Quiz Answers Today 21 March 2021
  • Flipkart Super Fan Quiz Answers Today 22 March 2021
  • Flipkart Super Fan Quiz Answers Today 23 March 2021
  • Flipkart Super Fan Quiz Answers Today 24 March 2021
  • Flipkart Super Fan Quiz Answers Today 25 March 2021
  • Flipkart Super Fan Quiz Answers Today 26 March 2021
  • Flipkart Super Fan Quiz Answers Today 27 March 2021
  • Flipkart Super Fan Quiz Answers Today 28 March 2021
  • Flipkart Super Fan Quiz Answers Today 29 March 2021
  • Flipkart Super Fan Quiz Answers Today 30 March 2021
  • Flipkart Super Fan Quiz Answers Today 31 March 2021

We hope you have enjoyed our work, if you liked it Please help us reach more people like You. Share this article with your Friends using below buttons. Sharing is Caring 💗

Share on:

Leave a Comment